Povezane vesti

Civilin sektor: Ispitati navode o sastanku BIA i pojedinih tužilaca uoči ponovljenih izbora

Civilin sektor: Ispitati navode o sastanku BIA i pojedinih tužilaca uoči ponovljenih izbora

Insajder pre 1 dan
Beogradski centar za bezbednosnu politiku i Komitet pravnika za ljudska prava (Jukom) pozvali su danas nadležne institucije da ispitaju navode o organizovanju sastanaka između rukovodstva Bezbednosno-informativne agencije (BIA) i pojedinih javnih… »
Civilni sektor: Ispitati navode o sastanku BIA i pojedinih tužilaca uoči ponovljenih izbora

Civilni sektor: Ispitati navode o sastanku BIA i pojedinih tužilaca uoči ponovljenih izbora

N1 Info pre 1 dan
Beogradski centar za bezbednosnu politiku (BCBP) i Komitet pravnika za ljudska prava (YUCOM) pozvali su danas nadležne institucije da ispitaju navode o organizovanju sastanaka između rukovodstva Bezbednosno-informativne agencije (BIA) i pojedinih javnih… »
Pritisci na tužioce i mešanje BIA u izbore za VST predstavljaju brisanje podele vlasti

Pritisci na tužioce i mešanje BIA u izbore za VST predstavljaju brisanje podele vlasti

Ozon press pre 1 dan
Beogradski centar za bezbednosnu politiku (BCBP) i Komitet pravnika za ljudska prava (YUCOM) pozivaju nadležne institucije da ispitaju navode o organizovanju sastanaka između rukovodstva Bezbednosno-informativne agencije (BIA) i pojedinih javnih tužilaca… »
Predsednica Udruženja tužilaca Srbije: Šta god mislila o Zagorki Dolovac, nema razloga za sumnju u ono što je rekla…

Predsednica Udruženja tužilaca Srbije: Šta god mislila o Zagorki Dolovac, nema razloga za sumnju u ono što je rekla…

Danas pre 1 dan
Predsednica Udruženja tužilaca Srbije Lidija Komlen Nikolić ocenila je danas da nema razloga za sumnju u navode vrhovne javne tužiteljke Zagorke Dolovac da su neki tužioci imali sastanak u Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) uoči ponovljenih izbora… »
BCBP i Jukom o BIA i „ozbiljnom udaru na pravni poredak Srbije“

BCBP i Jukom o BIA i „ozbiljnom udaru na pravni poredak Srbije“

Danas pre 1 dan
Beogradski centar za bezbednosnu politiku i Komitet pravnika za ljudska prava (Jukom) pozvali su danas nadležne institucije da ispitaju navode o organizovanju sastanaka između rukovodstva Bezbednosno-informativne agencije (BIA) i pojedinih javnih… »
Šarović nakon saslušanja u policiji: Tužilaštvo me tereti zbog komentara NN lica na Instagramu

Šarović nakon saslušanja u policiji: Tužilaštvo me tereti zbog komentara NN lica na Instagramu

Radio 021 pre 1 dan
Predsednik Pokreta vera, ljubav, nada Nemanja Šarović saslušan je u policiji zbog krivične prijave koju je protiv njega podiglo Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu. Šarović je agenciji Beta kazao da se on tereti zbog "uvredljivih i pogrdnih" komentara… »
Nemanja Šarović saslušan u policiji

Nemanja Šarović saslušan u policiji

Nova pre 1 dan
Predsednik Pokreta vera, ljubav, nada Nemanja Šarović saslušan je u policiji zbog krivične prijave koju je protiv njega podiglo Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu. Šarović je agenciji Beta kazao da se on tereti zbog "uvredljivih i pogrdnih" komentara… »
Šarović saslušan u policiji: Tužilaštvo me tereti za komentare NN lica na Instagramu

Šarović saslušan u policiji: Tužilaštvo me tereti za komentare NN lica na Instagramu

N1 Info pre 1 dan
Šarović: Tužilaštvo me tereti zbog komentara koje su objavljivala NN lica na Instagramu

Šarović: Tužilaštvo me tereti zbog komentara koje su objavljivala NN lica na Instagramu

Beta pre 1 dan
Šarović: „Tužilaštvo me tereti zbog komentara koje su objavljivala NN lica na Instagramu“

Šarović: „Tužilaštvo me tereti zbog komentara koje su objavljivala NN lica na Instagramu“

Serbian News Media pre 1 dan
Predsednik Pokreta vera, ljubav, nada Nemanja Šarović saslušan je u policiji zbog krivične prijave koju je protiv njega podiglo Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu. Šarović je agenciji Beta kazao da se on tereti zbog „uvredljivih i pogrdnih“ komentara… »

Danas pre 1 dan
Predsednik Pokreta vera, ljubav, nada Nemanja Šarović saslušan je u policiji zbog krivične prijave koju je protiv njega podiglo Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu. Šarović je agenciji Beta kazao da se on tereti zbog „uvredljivih i pogrdnih“ komentara… »

Radio sto plus pre 1 dan
Šarović je agenciji Beta kazao da se on tereti zbog “uvredljivih i pogrdnih” komentara koje su NN lica objavljivala ispod njegove objave na društvenoj mreži Instagram. “Ovo je veoma ozbiljan presedan. Tužilaštvo me goni, zbog ‘uvredljivih i pogrdnih’… »

Vesti dana »