Povezane vesti
Civilin sektor: Ispitati navode o sastanku BIA i pojedinih tužilaca uoči ponovljenih izbora
Insajder 28.02.2026
Beogradski centar za bezbednosnu politiku i Komitet pravnika za ljudska prava (Jukom) pozvali su danas nadležne institucije da ispitaju navode o organizovanju sastanaka između rukovodstva Bezbednosno-informativne agencije (BIA) i pojedinih javnih… »
Civilni sektor: Ispitati navode o sastanku BIA i pojedinih tužilaca uoči ponovljenih izbora
N1 Info 28.02.2026
Beogradski centar za bezbednosnu politiku (BCBP) i Komitet pravnika za ljudska prava (YUCOM) pozvali su danas nadležne institucije da ispitaju navode o organizovanju sastanaka između rukovodstva Bezbednosno-informativne agencije (BIA) i pojedinih javnih… »
Pritisci na tužioce i mešanje BIA u izbore za VST predstavljaju brisanje podele vlasti
Ozon press 28.02.2026
Beogradski centar za bezbednosnu politiku (BCBP) i Komitet pravnika za ljudska prava (YUCOM) pozivaju nadležne institucije da ispitaju navode o organizovanju sastanaka između rukovodstva Bezbednosno-informativne agencije (BIA) i pojedinih javnih tužilaca… »
Predsednica Udruženja tužilaca Srbije: Šta god mislila o Zagorki Dolovac, nema razloga za sumnju u ono što je rekla…
Danas 28.02.2026
Predsednica Udruženja tužilaca Srbije Lidija Komlen Nikolić ocenila je danas da nema razloga za sumnju u navode vrhovne javne tužiteljke Zagorke Dolovac da su neki tužioci imali sastanak u Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) uoči ponovljenih izbora… »
BCBP i Jukom o BIA i „ozbiljnom udaru na pravni poredak Srbije“
Danas 28.02.2026
Beogradski centar za bezbednosnu politiku i Komitet pravnika za ljudska prava (Jukom) pozvali su danas nadležne institucije da ispitaju navode o organizovanju sastanaka između rukovodstva Bezbednosno-informativne agencije (BIA) i pojedinih javnih… »
Šarović nakon saslušanja u policiji: Tužilaštvo me tereti zbog komentara NN lica na Instagramu
Radio 021 28.02.2026
Predsednik Pokreta vera, ljubav, nada Nemanja Šarović saslušan je u policiji zbog krivične prijave koju je protiv njega podiglo Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu. Šarović je agenciji Beta kazao da se on tereti zbog "uvredljivih i pogrdnih" komentara… »
Nemanja Šarović saslušan u policiji
Nova 28.02.2026
Predsednik Pokreta vera, ljubav, nada Nemanja Šarović saslušan je u policiji zbog krivične prijave koju je protiv njega podiglo Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu. Šarović je agenciji Beta kazao da se on tereti zbog "uvredljivih i pogrdnih" komentara… »
Šarović saslušan u policiji: Tužilaštvo me tereti za komentare NN lica na Instagramu
N1 Info 28.02.2026
Šarović: Tužilaštvo me tereti zbog komentara koje su objavljivala NN lica na Instagramu
Beta 28.02.2026
Šarović: „Tužilaštvo me tereti zbog komentara koje su objavljivala NN lica na Instagramu“
Serbian News Media 28.02.2026
Predsednik Pokreta vera, ljubav, nada Nemanja Šarović saslušan je u policiji zbog krivične prijave koju je protiv njega podiglo Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu. Šarović je agenciji Beta kazao da se on tereti zbog „uvredljivih i pogrdnih“ komentara… »
Šarović: Tužilaštvo me tereti zbog komentara koje su objavljivala NN lica na Instagramu
Danas 28.02.2026
Predsednik Pokreta vera, ljubav, nada Nemanja Šarović saslušan je u policiji zbog krivične prijave koju je protiv njega podiglo Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu. Šarović je agenciji Beta kazao da se on tereti zbog „uvredljivih i pogrdnih“ komentara… »
Radio sto plus 28.02.2026
Šarović je agenciji Beta kazao da se on tereti zbog “uvredljivih i pogrdnih” komentara koje su NN lica objavljivala ispod njegove objave na društvenoj mreži Instagram. “Ovo je veoma ozbiljan presedan. Tužilaštvo me goni, zbog ‘uvredljivih i pogrdnih’… »
Vesti dana »
Danas svežije, a pravo zahlađenje stiže u nedelju. Kiša i pad temperature, sledeće sedmice znatno hladnije.
Dnevnik pre 2 satajoš 17 povezanih
RIK utvrdio zbirnu izbornu listu, još jednom će pokušati da kontaktira MSP zbog glasanja dijaspore
Šabačke novosti pre 50 minutajoš 10 povezanih
Gradonačelnik Kijeva poziva na delimičnu evakuaciju, koji je Putinov plan
BBC News pre 1 satjoš 8 povezanih
Zelenski: Evropski partneri pridružuju se pregovorima sa američkim izaslanicima u Majamiju
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih
Dodeljuje se Nobelova nagrada za mir: Među kandidatima papa Lav XIV, Julija Navaljna i međunarodni sudovi
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 8 povezanih