Povezane vesti
Mnogi vozači automatika nesvesno prave skupe greške: ADAC otkriva kako produžiti vek DSG menjača
Blic pre 23 dana
Neprestano korišćenje ručnog režima pri visokim obrtajima ubrzava trošenje sistema Najčešće greške uključuju slabo držanje kočnice pri stajanju i sporo kretanje u kolonama, što uzrokuje prekomerno habanje spojnica U sve više automobila sa automatskim… »
Ovih 6 navika razara menjač: Greške koje vode do kvarova, popravka će vas papreno koštati
Kurir pre 23 dana
U sve više automobila sa automatskim menjačem danas se ugrađuje menjač sa dvostrukom spojkom. Iako omogućava brzo i gotovo neprimetno menjanje brzina uz manju potrošnju goriva, ovaj sistem je osetljiv na nepravilno korišćenje. Nemački autoklub ADAC… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 59 minutajoš 2 povezane
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Bivšoj rijaliti učesnici hakovan Instagram! Slađa u velikom problemu, hitno oglasila zbog sajber napada
Telegraf pre 14 minutajoš 1 povezana