Povezane vesti

Kalinić se vratio, pa napustio Srbiju: „Takav je bio dogovor“

Vesti online pre 1 dan
Nikola Kalinić je posle tri godine obukao dres Srbije u porazu. Povratak nije bio taličan, pali su Orlovi usred Beograda pred Turskom, s tim što u Istanbulu selektor Dušan Alimpijević i ostali neće moći da računaju na košarkaša Crvene zvezde. Kako je… »
Nemanja Nedović predstavio svoj kamp: "Nisam se čuo sa Alimpijevićem, 2023. godine sam završio sa reprezentacijom"

Nemanja Nedović predstavio svoj kamp: "Nisam se čuo sa Alimpijevićem, 2023. godine sam završio sa reprezentacijom"

Dnevnik pre 1 dan
Srpski košarkaš i član Monaka Nemanja Nedović izjavio je na predstavljanju svog kampa da nije imao kontakt sa selektorom Dušanom Alimpijevićem u vezi sa njegovim povratkom među "orlove" i dodao da je 2023. godine završio sa reprezentacijom Srbije… »

Sputnik pre 1 dan
Nikola Kalinić je posle tri godine obukao dres Srbije u porazu. Povratak nije bio taličan, pali su Orlovi usred Beograda pred Turskom, s tim što u Istanbulu selektor Dušan Alimpijević i ostali neće moći da računaju na košarkaša Crvene zvezde. Kako je… »
Nedović: Završio sam sa reprezentacijom, nisam se čuo sa Alimpijevićem

Nedović: Završio sam sa reprezentacijom, nisam se čuo sa Alimpijevićem

Politika pre 1 dan
Igranje za Srbiju je najveća čast. Srpski košarkaš i član Monaka Nemanja Nedović izjavio je danas na predstavljanju svog kampa da nije imao kontakt sa selektorom Dušanom Alimpijevićem u vezi sa njegovim povratkom među „orlove" i dodao da je 2023. godine… »
Nemanja Nedović ponovio: "2023. godine sam završio sa reprezentacijom, nesrećne stvari su se dogodile"

Nemanja Nedović ponovio: "2023. godine sam završio sa reprezentacijom, nesrećne stvari su se dogodile"

Telegraf pre 1 dan
Srpski košarkaš i član Monaka Nemanja Nedović izjavio je danas na predstavljanju svog kampa da nije imao kontakt sa selektorom Dušanom Alimpijevićem u vezi sa njegovim povratkom među "orlove" i dodao da je 2023. godine završio sa reprezentacijom Srbije… »
"Raščistio sam sa..." Nedović progovorio, brutalne reči bivšeg igrača Zvezde!

"Raščistio sam sa..." Nedović progovorio, brutalne reči bivšeg igrača Zvezde!

Večernje novosti pre 1 dan
Košarkaš Monaka progovorio o bolnoj temi. Foto: Profimedia Posle gotovo četvorogodišnje pauze u reprezentaciju Srbije vratio se Nikola Kalinić, ali je Alimpijevićev sastav poražen od Turske. Navijači "Orlova" su se pitali da li bi opet mogli u državnom… »
"Raščistio sam sa tim, ali neću da lažem": Nedović nikad iskrenije o reprezentaciji, Alimpijević ga nije zvao

"Raščistio sam sa tim, ali neću da lažem": Nedović nikad iskrenije o reprezentaciji, Alimpijević ga nije zvao

Mondo pre 1 dan
Nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Nedović otkrio je da li se čuo sa novim selektorom Dušanom Alimpijevićem otkako je seo na klupu "orlova". Njegov nekadašnji saigrač u Zvezdi Nikola Kalinić je ponovo obukao nacionalni dres posle više od tri… »

Vesti dana »