Povezane vesti

"Ono što je meni u Zvezdi normalno to je u Monaku tragedija"

"Ono što je meni u Zvezdi normalno to je u Monaku tragedija"

B92 pre 4 sati
Vratio se Nemanja Nedović u Beograd tokom reprezentativne pauze i iskoristio priliku da promoviše svoj kamp. Tom prilikom se dotakao teške finansijske situacije u kojoj se nalazi Monako. "Ono što je za mene bilo normalno u Zvezdi to je u Monaku… »
Nedović pokreće kamp na Zlataru gde je i sam napravio prve korake

Nedović pokreće kamp na Zlataru gde je i sam napravio prve korake

Sport klub pre 5 sati
Proslavljeni srpski košarkaš Nemanja Nedović ove godine u avgustu pokreće svoj prvi košarkaški kamp, za devojčice i dečake uzrasta od 7 do 15 godina. Program će biti održan u dva termina na planini Zlatar, mestu koje za njega ima posebno značenje, jer je… »
Nedović o odlasku iz reprezentacije Srbije! Sa Pešićem nije ni imao kontakt, bivši bek Zvezde iskreno o svemu!

Nedović o odlasku iz reprezentacije Srbije! Sa Pešićem nije ni imao kontakt, bivši bek Zvezde iskreno o svemu!

Kurir pre 5 sati
Srpski košarkaš Nemanja Nedović osvrnuo se na svoj odlazak iz naše reprezentacije leta 2023. godine. Prema rečima Nedovića, on nije ni imao kontakt sa tadašnjim selektorom Srbije Svetislavom Pešićem: - Iskreno, nisam imao kontakt sa selektorom. Posle… »
"Supruga Mina je krivac, ona me ubedila": Nedović progovorio o novom izazovu koji ga čeka na leto

"Supruga Mina je krivac, ona me ubedila": Nedović progovorio o novom izazovu koji ga čeka na leto

Mondo pre 6 sati
Nemanja Nedović odlučio je da krene u novi izazov i da pokuša da prenese svoje znanje i umeće deci. Organizovaće svoj prvi košarkaški kamp za dečake i devojčice uzrasta od 7 do 15 godina i to na Zlataru. U blizini Nove Varoši, tamo gde je odrastao i to… »
U Srbiji je normalno da kasne plate, u Monaku to doživljaju kao tragediju: Nemanja Nedović brutalno iskren za vreme pauze!

U Srbiji je normalno da kasne plate, u Monaku to doživljaju kao tragediju: Nemanja Nedović brutalno iskren za vreme pauze!

Hot sport pre 8 sati
Evo šta je imao da poruči proslavljeni košarkaš! Košarkaš Monaka Nemanja Nedović iskoristio je nekoliko slobodnih dana tokom FIBA kvalifikacionog prozora kako bi prisustvovao promociji svog kampa, gde je govorio o očekivanjima i iskustvima iz karijere… »
Nedović pričao o mogućem povratku u reprezentaciju, otkrio šta se dešava u Monaku: "U Zvezdi je bilo normalno, ovde je…

Nedović pričao o mogućem povratku u reprezentaciju, otkrio šta se dešava u Monaku: "U Zvezdi je bilo normalno, ovde je…

Nova pre 8 sati
Nemanja Nedović, bek Monaka, iskoristio je reprezentativnu pauzu tako što se vratio u Beograd, gde je pričao o brojnim košarkaškim temama. Nedović je osnovao svoj košarkaški kamp koji će se na planini Zlatar održati od 31. jula do 14. avgusta 2026… »
Nedović: "Ono što je u Zvezdi normalno, to je u Monaku tragedija"

Nedović: "Ono što je u Zvezdi normalno, to je u Monaku tragedija"

Sportske.net pre 9 sati
Proslavljeni srpski košarkaš Nemanja Nedović predstavio je svoj košarkaški kamp koji će početi sa radom od narednog leta. Aktuelni košarkaš Monaka iskoristio je kratku reprezentativnu pauzu da poseti Srbiju, a zatim mu slede odlučujuće bitke za plasman u… »
Nedović: U Zvezdi normalno, u Monaku tragedija

Nedović: U Zvezdi normalno, u Monaku tragedija

Sport klub pre 10 sati
Košarkaš Monaka Nemanja Nedović nekoliko slobodnih dana zbog FIBA kvalifikacionih "prozora" iskoristio je da skokne do Beograda i promoviše svoj kamp. Nedović će na leto okpiti decu koja žele da uče od višegodišnjeg reprezentativca Srbije koji će se… »

Vesti dana »