Повезане вести

Варуфакис: Смешан кривични поступак због признања да сам пре 40 година једном узео екстази

Варуфакис: Смешан кривични поступак због признања да сам пре 40 година једном узео екстази

Инсајдер 28.02.2026
Јанис Варуфакис, бивши министар финансија Грчке и истакнути левичарски политичар, оценио је као "смешан" кривични поступак који је против њега покренут након што је јавно признао да је пре готово 40 година једном узео екстази… »
Против Варуфакиса покренут кривични поступак због узимања дроге пре 40 година

Против Варуфакиса покренут кривични поступак због узимања дроге пре 40 година

НИН 28.02.2026
Јанис Варуфакис, бивши министар финансија Грчке и истакнути левичарски политичар, оценио је као "смешан" кривични поступак који је против њега покренут након што је јавно признао да је пре готово 40 година једном узео екстази… »
Бивши министар финансија Грчке: Смешан кривични поступак због признања да сам пре 40 година узео екстази

Бивши министар финансија Грчке: Смешан кривични поступак због признања да сам пре 40 година узео екстази

Еуроневс 28.02.2026
Бивши министар финансија Грчке: Смешан кривични поступак против мене јер сам пре 40 година узео екстази

Бивши министар финансија Грчке: Смешан кривични поступак против мене јер сам пре 40 година узео екстази

Невсмакс Балканс 28.02.2026
​Варуфакис: Кривични поступак због признања да сам узео екстази је смешан

​Варуфакис: Кривични поступак због признања да сам узео екстази је смешан

Политика 28.02.2026
​Итакнути левичарски политичар је навео да је оптужница показатељ „заокрета ка крајњој десници”. Јанис Варуфакис, бивши министар финансија Грчке и истакнути левичарски политичар, оценио је као „смешан” кривични поступак који је… »

Вести дана »