Povezane vesti
"Od tuge za njim sam dobila rak dojke" Naša čuvena glumica nije mogla da prežali smrt voljenog, njena sudbina bila je bolna
Kurir pre 2 dana
Srpska glumica Đurđija Cvetić, koja je preminula 2015. godine, ostavila je neizbrisiv trag u domaćem glumištu, ali i tešku životnu priču punu bola. Njena najveća ljubav završila se tragedijom, nakon koje se suočila sa opakom bolešću i povukla u sebe… »
"Ostala je praznina što nemam dece": Glumica njegovu smrt nije mogla da preboli, "od tuge sam dobila rak dojke"
Mondo pre 1 dan
Iako o svojoj intimi nije često govorila, poznato je da je glumica Đurđa Cvetić pune tri decenije uživala u velikoj ljubavi sa pozorišnim komičarem Avdom Mujčinovićem. Njihovu sreću i zajednički život, nažalost, prekinula je njegova smrt 1997. godine… »
"Od tuge sam dobila rak dojke" Glumica njegovu smrt nije mogla da preboli: "Ostala je praznina što nemam dece"
Blic pre 1 dan
Nakon gubitka supruga teško se razbolela, dijagnostikovan joj je rak dojke, ali se borila promenom ishrane, lečenjem i akupunkturom. Đurđa nije imala decu, što je predstavljalo veliku prazninu u njenom životu, a poslednje godine provela je povučeno… »
Vesti dana »
Rat na Bliskom istoku ušao u treći dan: Ovo su najvažniji događaji od jutros – Pad američkih aviona i širenje sukoba na Liban
Nedeljnik pre 26 minutajoš 20 povezanih
Proleće „virnulo“ u Niš: danas i do 15 stepeni, ali jutro još podseća da je zima još tu
Niške vesti pre 26 minutajoš 21 povezana
Tramp predviđa koliko će trajati napadi na Iran: "To je uvek bio proces"
NIN pre 1 satjoš 24 povezane
Putevi Srbije: I dalje traju pokušaji prevare sa porukama za plaćanje kazni
Danas pre 16 minutajoš 13 povezanih