Povezane vesti
Trejsi Emin o siromašnom poreklu, seksu i umetnosti: Četiri decenije burne karijere
BBC News 28.02.2026
Prošlo je dvadeset pet godina otkako je umetnica Trejsi Emin, čija dela imaju ispovednni karakter, nominovana za prestižnu Tarnerovu nagradu provokativnom instalacijom Moj krevet. Od 'enfant terrible' britanskog umetničkog sveta 1990-ih do toga da ju je… »
Trejsi Emin o siromašnom poreklu, seksu i umetnosti: Četiri decenije burne karijere
Danas 28.02.2026
Pre samo nekoliko godina, Trejsi Emin, jedna od najcenjenijih britanskih umetnica, nije mislila da će biti živa danas. „Ne svađajte se na mojoj sahrani“, piše na jednoj od njenih slika, ogromnom platnu izlepljenom rečima, naslonjenom na zid u njenom… »
Radio 021 28.02.2026
Prošlo je dvadeset pet godina otkako je umetnica Trejsi Emin, čija dela imaju ispovednni karakter, nominovana za prestižnu Tarnerovu nagradu provokativnom instalacijom Moj krevet. Od 'enfant terrible' britanskog umetničkog sveta 1990-ih do toga da ju je… »
NIN 28.02.2026
Pre samo nekoliko godina, Trejsi Emin, jedna od najcenjenijih britanskih umetnica, nije mislila da će biti živa danas. "Ne svađajte se na mojoj sahrani", piše na jednoj od njenih slika, ogromnom platnu izlepljenom rečima, naslonjenom na zid u njenom… »
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 33 povezane
Prva izjava novog predsednika Saveta REM-a: Radićemo po propisima koji uređuju tržište elektronskih medija
Blic pre 8 minutajoš 41 povezana
Da li vam 6.000 leže na račun ili ih podižete na šalteru? Počela isplata državne pomoći, pogledajte gde vas čeka novac - ne isplaćuje se svima na istom mestu
Kurir pre 13 minutajoš 70 povezanih
Šamar posle šamara: Slovenac jednom rečenicom opisao koliko je Srbija bila nemoćna!
Hot sport pre 3 satajoš 24 povezane