Povezane vesti

"Sve je strašnije!" Bivša zadrugarka se javila iz Dubaija, objavila stravičan snimak napada: "Jao, ljudi..."

"Sve je strašnije!" Bivša zadrugarka se javila iz Dubaija, objavila stravičan snimak napada: "Jao, ljudi..."

Telegraf pre 1 dan
Bivša zadrugara Anja Todorović boravi trenutno u Emiratima, u Dubaiju gde je tokom dana zavladala opšta panika. Dok je snimala lajv dogodila se eksplozija na nebu što je uspela da uhvati okom kamere. - Jao ljudi, opet je puklo gore. Tu non stop pucaju… »
"Non stop pucaju, a ja sam na 14. spratu" Bivša zadrugarka zatočena u Dubaiju tokom iranskog napada, samo je vrisnula: "Jao…

"Non stop pucaju, a ja sam na 14. spratu" Bivša zadrugarka zatočena u Dubaiju tokom iranskog napada, samo je vrisnula: "Jao…

Kurir pre 1 dan
Bivša zadrugara Anja Todorović trenutno se nalazi u Dubaiju gde vlada opšta panika zbog bombaških napada. Ona je sada snimala lajv na Tik Toku, a baš u tom trenutku je odjeknula eksplozija na nebu, što je ona snimila. - Jao ljudi, opet je puklo gore. Tu… »
"Dođem u Dubai da uživam, dočekaju me rakete": Bivša zadrugarka podelila snimak tokom napada

"Dođem u Dubai da uživam, dočekaju me rakete": Bivša zadrugarka podelila snimak tokom napada

Mondo pre 1 dan
Bivša učesnica rijalitija "Zadruga Elita" trenutno boravi u Dubaiju odakle se oglasila i podelila snimak uz neočekivani opis. Anja Todorović nije ni slutila šta će doživeti na odmoru kome se radovala mesecima. Anja je podelila snimak sa ležaljke, uz… »

Vesti dana »

Da li će doći do skoka cena nafte?

Da li će doći do skoka cena nafte?

Biznis i finansije pre 20 minutajoš 20 povezanih
Teheran demantuje Trampa: Nema pregovora sa Amerikom

Teheran demantuje Trampa: Nema pregovora sa Amerikom

Vesti online pre 2 satajoš 23 povezane