Povezane vesti

Advokat otkrio šta je Saša Popović uradio pred smrt: "Našao je snage za to"

Advokat otkrio šta je Saša Popović uradio pred smrt: "Našao je snage za to"

Mondo pre 24 dana
Advokat Miša Petrovski je otkrio da je bio pored Saše Popovića samo nekoliko sati pre nego što je na današnji dan 2025. godine preminuo. Miša je s ponosom istakao da je Saša Popović bio veran prijatelj do samog kraja, čak i u najtežim trenucima, i da je… »
"Dok je umirao, savetovao je decu da..." Najpotresniji trenuci, Sašina ćerka slomljena: "Kad se budem udala..."

"Dok je umirao, savetovao je decu da..." Najpotresniji trenuci, Sašina ćerka slomljena: "Kad se budem udala..."

Telegraf pre 23 dana
U dokumentarcu posvećenom estradnom magu Saši Popoviću, njegova porodica i prijatelji donose emotivna svedočenja o njegovom životu, radu i svemu kroz šta je Sale prolazio. Kako je istakla udovica Suzana Jovanović, najteži trenutak za nju bio je onaj kada… »
Najpotresnija scena iz dokumentarca, ćerka Saše Popovića plače kao kiša: "Tad sam shvatila da će da umre"

Najpotresnija scena iz dokumentarca, ćerka Saše Popovića plače kao kiša: "Tad sam shvatila da će da umre"

Mondo pre 23 dana
Deca Saše Popovića, Danijel i Aleksandra prvi put su u dokumentarnom filmu "Sale" govorili o najtežem periodu kroz koji je porodica prolazila tokom njegove borbe sa teškom bolešću. Naslednici osnivača "Grand produkcije" ispričali su kako se nosio sa… »
"Žao mi je što neće biti tu kad se budem udavala": Kadar zbog kog ćete roniti suze, ćerka Saše Popovića se slomila

"Žao mi je što neće biti tu kad se budem udavala": Kadar zbog kog ćete roniti suze, ćerka Saše Popovića se slomila

Mondo pre 23 dana
Dokumentarni film o Saši Popoviću rasplakao je čitav region, a pojavljivanje njegove ćerke Aleksandre izazvao je veliku pažnju. Aleksandrine suze dirnule su svakog gledaoca, kao i ekipu koja je šest meseci neumorno radila na pripremi dokumentarca. -… »
Najemotivnija scena u dokumentarcu o Saši Popoviću: Ćerka Aleksandra grca u suzama: "Neće biti tu kada se budem udavala", a…

Najemotivnija scena u dokumentarcu o Saši Popoviću: Ćerka Aleksandra grca u suzama: "Neće biti tu kada se budem udavala", a…

Blic pre 23 dana
Supruga Suzana Jovanović opisala je poslednje dane Saše u bolnici u Parizu, ističući svoju stalnu brigu i prisutnost. Aleksandra Popović, ćerka Saše Popovića, emotivno je govorila o bolu zbog odsustva oca u važnim životnim trenucima. Ćerka Saše Popovića… »
"Tada sam shvatila da će umreti" Ćerka Saše Popovića grca u suzama: U početku sam imala nade da će se izlečiti

"Tada sam shvatila da će umreti" Ćerka Saše Popovića grca u suzama: U početku sam imala nade da će se izlečiti

Kurir pre 23 dana
Deca Saše Popovića, Danijel i Aleksandra prvi put su u dokumentarnom filmu „Sale“ govorili o najtežem periodu kroz koji je porodica prolazila tokom njegove borbe sa teškom bolešću. Naslednici osnivača „ Grand produkcije“ ispričali su kako se nosio sa… »
"Dok je umirao savetovao je decu kako da žive bez njega" Prva ispovest čitave porodice povodom smrti Saše Popovića: Nije…

"Dok je umirao savetovao je decu kako da žive bez njega" Prva ispovest čitave porodice povodom smrti Saše Popovića: Nije…

Kurir pre 23 dana
Dokumentarni film „Sale“, koji se emituje na Prvoj televiziji, doneo je u svom drugom izdanju emotivna svedočenja prijatelja, saradnika i članova porodice o životu i delu Saše Popovića. "Najteži trenutka mi je bio taj kada smo deci trebali da saopštimo… »
"Žao mi je što neće upoznati svoje unuke" Ćerka Saše Popovića plače kao kiša tokom potresne ispovesti: Bio je najbolji tata na…

"Žao mi je što neće upoznati svoje unuke" Ćerka Saše Popovića plače kao kiša tokom potresne ispovesti: Bio je najbolji tata na…

Kurir pre 23 dana
Dokumentarni film o Saši Popoviću rasplakao je čitav region, a pojavljivanje njegove ćerke Aleksandre izazvao je veliku pažnju. Aleksandrine suze dirnule su svakog gledaoca, kao i ekipu koja je šest meseci neumorno radila na pripremi dokumentarca. -Mnogo… »
"Bio sam sa njim pre nego što nas je napustio" Advokat otkrio šta je Saša Popović uradio pred smrt: "Našao je snage"

"Bio sam sa njim pre nego što nas je napustio" Advokat otkrio šta je Saša Popović uradio pred smrt: "Našao je snage"

Blic pre 23 dana
Na pomenu Saši Popoviću pojavila se i Marija Šerifović, što je zabeleženo u priloženom video snimku. Lepa Brena emotivno je govorila o gubitku prijatelja, naglasivši koliko ga je cenila i podržavala tokom njegovog života. U dokumentarnom filmu „Sale“… »
"Tad sam shvatila da će umreti": Najpotresnija scena iz dokumentarca, Sašina ćerka o njegovim poslednjim danima

"Tad sam shvatila da će umreti": Najpotresnija scena iz dokumentarca, Sašina ćerka o njegovim poslednjim danima

Telegraf pre 23 dana
Deca Saše Popovića, Danijel i Aleksandra, prvi put su u dokumentarnom filmu "Sale" govorili o najtežem periodu kroz koji je porodica prolazila tokom njegove borbe sa teškom bolešću. Naslednici osnivača "Grand produkcije" ispričali su kako se nosio sa… »
Advokat otkrio šta je Saša Popović uradio pred smrt: Bio sa njim nekoliko sati pre nego što nas je napustio

Advokat otkrio šta je Saša Popović uradio pred smrt: Bio sa njim nekoliko sati pre nego što nas je napustio

Telegraf pre 23 dana
Prvi put pred kamerama, u dokumentarnom filmu "Sale" govorio je dugogodišnji prijatelj i advokat Saše Popovića, Miša Petrovski, koji je otkrio da je uz njega bio svega nekoliko sati pre nego što je preminuo. Miša je s ponosom istakao da je Saša Popović… »
"Nisam imala porodicu, ali sam imala njega" Brena sa knedlom u grlu o Saši Popoviću, otkrila nepoznate detalje sa početka…

"Nisam imala porodicu, ali sam imala njega" Brena sa knedlom u grlu o Saši Popoviću, otkrila nepoznate detalje sa početka…

Kurir pre 23 dana
Uoči godišnjice smrti Saše Popovića, osnivača i dugogodišnjeg direktora Grand produkcije, pušten je dokumentarni film pod nazivom „Sale“, u kome su porodica, prijatelji i saradnici govorili o estradnom magu. Lepa Brena jedna je od onih kojoj je smrt Saše… »
Trudna žena Suzaninog sina priznala kako se Saša Popović zaista ponašao prema njoj: "Od momenta kad smo..."

Trudna žena Suzaninog sina priznala kako se Saša Popović zaista ponašao prema njoj: "Od momenta kad smo..."

Telegraf pre 23 dana
Snajka Saše Popovića se prvi put pojavila pred kamerama u dokumentarcu "Sale". Na ovom projektu rađeno je šest meseci i u tom dokumentarcu pojavljuju se mnoge poznate ličnosti koje su govorile o Saši Popoviću. Prvi deo filma prikazan je na Prvoj 28… »
"Uvek je davao meni koliko i svojoj deci" Trudna snajka Saše Popovića prvi put pred kamerama: Danijel otkrio kad je bio…

"Uvek je davao meni koliko i svojoj deci" Trudna snajka Saše Popovića prvi put pred kamerama: Danijel otkrio kad je bio…

Blic pre 24 dana
Suzana Jovanović je istakla da je Saša uveo ljubav prema sportu u njihov dom i da cela porodica strastveno navija za Novaka Đokovića. Tijana Jovanović, snajka Saše Popovića, prvi put se pojavila pred kamerama i naglasila koliko su joj značili podrška i… »
Milica Todorović se guši u suzama: Prvi put u javnosti nakon porođaja, govorila o Saši Popoviću: "Bio mi je kao otac"

Milica Todorović se guši u suzama: Prvi put u javnosti nakon porođaja, govorila o Saši Popoviću: "Bio mi je kao otac"

Blic pre 24 dana
Milica je istakla kako je Popović uvek brinuo o njoj i njenoj porodici dok je bila takmičarka u Grandu. Lepa Brena se takođe rasplakala pred kamerama sećajući se prijateljstva sa Sašom Popovićem. U dokumentarnom filmu u čast Saši Popoviću koji je… »
"Teško je kad izgubiš dobrog prijatelja" Lepa Brena se slomila pred kamerama dok je pričala o Saši Popoviću, a njegova rođena…

"Teško je kad izgubiš dobrog prijatelja" Lepa Brena se slomila pred kamerama dok je pričala o Saši Popoviću, a njegova rođena…

Blic pre 24 dana
Poznate ličnosti kao što su Marija Šerifović i Lepa Brena govorile su o Saši sa puno emocija i poštovanja. Njegov privatni život obeležile su bezbrižnost i pasija prema klikerima, što je ispričala sestra kroz anegdotu. Saša Popović preminuo je 1. marta… »

Vesti dana »