Povezane vesti
Advokat otkrio šta je Saša Popović uradio pred smrt: "Našao je snage za to"
Mondo pre 2 dana
Advokat Miša Petrovski je otkrio da je bio pored Saše Popovića samo nekoliko sati pre nego što je na današnji dan 2025. godine preminuo. Miša je s ponosom istakao da je Saša Popović bio veran prijatelj do samog kraja, čak i u najtežim trenucima, i da je… »
"Dok je umirao, savetovao je decu da..." Najpotresniji trenuci, Sašina ćerka slomljena: "Kad se budem udala..."
Telegraf pre 1 dan
U dokumentarcu posvećenom estradnom magu Saši Popoviću, njegova porodica i prijatelji donose emotivna svedočenja o njegovom životu, radu i svemu kroz šta je Sale prolazio. Kako je istakla udovica Suzana Jovanović, najteži trenutak za nju bio je onaj kada… »
"Žao mi je što neće biti tu kad se budem udavala": Kadar zbog kog ćete roniti suze, ćerka Saše Popovića se slomila
Mondo pre 1 dan
Dokumentarni film o Saši Popoviću rasplakao je čitav region, a pojavljivanje njegove ćerke Aleksandre izazvao je veliku pažnju. Aleksandrine suze dirnule su svakog gledaoca, kao i ekipu koja je šest meseci neumorno radila na pripremi dokumentarca. -… »
Najpotresnija scena iz dokumentarca, ćerka Saše Popovića plače kao kiša: "Tad sam shvatila da će da umre"
Mondo pre 1 dan
Deca Saše Popovića, Danijel i Aleksandra prvi put su u dokumentarnom filmu "Sale" govorili o najtežem periodu kroz koji je porodica prolazila tokom njegove borbe sa teškom bolešću. Naslednici osnivača "Grand produkcije" ispričali su kako se nosio sa… »
Najemotivnija scena u dokumentarcu o Saši Popoviću: Ćerka Aleksandra grca u suzama: "Neće biti tu kada se budem udavala", a…
Blic pre 1 dan
Supruga Suzana Jovanović opisala je poslednje dane Saše u bolnici u Parizu, ističući svoju stalnu brigu i prisutnost. Aleksandra Popović, ćerka Saše Popovića, emotivno je govorila o bolu zbog odsustva oca u važnim životnim trenucima. Ćerka Saše Popovića… »
"Žao mi je što neće upoznati svoje unuke" Ćerka Saše Popovića plače kao kiša tokom potresne ispovesti: Bio je najbolji tata na…
Kurir pre 1 dan
Dokumentarni film o Saši Popoviću rasplakao je čitav region, a pojavljivanje njegove ćerke Aleksandre izazvao je veliku pažnju. Aleksandrine suze dirnule su svakog gledaoca, kao i ekipu koja je šest meseci neumorno radila na pripremi dokumentarca. -Mnogo… »
"Dok je umirao savetovao je decu kako da žive bez njega" Prva ispovest čitave porodice povodom smrti Saše Popovića: Nije…
Kurir pre 1 dan
Dokumentarni film „Sale“, koji se emituje na Prvoj televiziji, doneo je u svom drugom izdanju emotivna svedočenja prijatelja, saradnika i članova porodice o životu i delu Saše Popovića. "Najteži trenutka mi je bio taj kada smo deci trebali da saopštimo… »
"Tada sam shvatila da će umreti" Ćerka Saše Popovića grca u suzama: U početku sam imala nade da će se izlečiti
Kurir pre 1 dan
Deca Saše Popovića, Danijel i Aleksandra prvi put su u dokumentarnom filmu „Sale“ govorili o najtežem periodu kroz koji je porodica prolazila tokom njegove borbe sa teškom bolešću. Naslednici osnivača „ Grand produkcije“ ispričali su kako se nosio sa… »
"Bio sam sa njim pre nego što nas je napustio" Advokat otkrio šta je Saša Popović uradio pred smrt: "Našao je snage"
Blic pre 1 dan
Na pomenu Saši Popoviću pojavila se i Marija Šerifović, što je zabeleženo u priloženom video snimku. Lepa Brena emotivno je govorila o gubitku prijatelja, naglasivši koliko ga je cenila i podržavala tokom njegovog života. U dokumentarnom filmu „Sale“… »
Advokat otkrio šta je Saša Popović uradio pred smrt: Bio sa njim nekoliko sati pre nego što nas je napustio
Telegraf pre 1 dan
Prvi put pred kamerama, u dokumentarnom filmu "Sale" govorio je dugogodišnji prijatelj i advokat Saše Popovića, Miša Petrovski, koji je otkrio da je uz njega bio svega nekoliko sati pre nego što je preminuo. Miša je s ponosom istakao da je Saša Popović… »
"Tad sam shvatila da će umreti": Najpotresnija scena iz dokumentarca, Sašina ćerka o njegovim poslednjim danima
Telegraf pre 1 dan
Deca Saše Popovića, Danijel i Aleksandra, prvi put su u dokumentarnom filmu "Sale" govorili o najtežem periodu kroz koji je porodica prolazila tokom njegove borbe sa teškom bolešću. Naslednici osnivača "Grand produkcije" ispričali su kako se nosio sa… »
"Nisam imala porodicu, ali sam imala njega" Brena sa knedlom u grlu o Saši Popoviću, otkrila nepoznate detalje sa početka…
Kurir pre 1 dan
Uoči godišnjice smrti Saše Popovića, osnivača i dugogodišnjeg direktora Grand produkcije, pušten je dokumentarni film pod nazivom „Sale“, u kome su porodica, prijatelji i saradnici govorili o estradnom magu. Lepa Brena jedna je od onih kojoj je smrt Saše… »
Trudna žena Suzaninog sina priznala kako se Saša Popović zaista ponašao prema njoj: "Od momenta kad smo..."
Telegraf pre 1 dan
Snajka Saše Popovića se prvi put pojavila pred kamerama u dokumentarcu "Sale". Na ovom projektu rađeno je šest meseci i u tom dokumentarcu pojavljuju se mnoge poznate ličnosti koje su govorile o Saši Popoviću. Prvi deo filma prikazan je na Prvoj 28… »
"Uvek je davao meni koliko i svojoj deci" Trudna snajka Saše Popovića prvi put pred kamerama: Danijel otkrio kad je bio…
Blic pre 2 dana
Suzana Jovanović je istakla da je Saša uveo ljubav prema sportu u njihov dom i da cela porodica strastveno navija za Novaka Đokovića. Tijana Jovanović, snajka Saše Popovića, prvi put se pojavila pred kamerama i naglasila koliko su joj značili podrška i… »
Milica Todorović se guši u suzama: Prvi put u javnosti nakon porođaja, govorila o Saši Popoviću: "Bio mi je kao otac"
Blic pre 2 dana
Milica je istakla kako je Popović uvek brinuo o njoj i njenoj porodici dok je bila takmičarka u Grandu. Lepa Brena se takođe rasplakala pred kamerama sećajući se prijateljstva sa Sašom Popovićem. U dokumentarnom filmu u čast Saši Popoviću koji je… »
"Teško je kad izgubiš dobrog prijatelja" Lepa Brena se slomila pred kamerama dok je pričala o Saši Popoviću, a njegova rođena…
Blic pre 2 dana
Poznate ličnosti kao što su Marija Šerifović i Lepa Brena govorile su o Saši sa puno emocija i poštovanja. Njegov privatni život obeležile su bezbrižnost i pasija prema klikerima, što je ispričala sestra kroz anegdotu. Saša Popović preminuo je 1. marta… »
Vesti dana »
Poleteo prvi avion iz Dubaija ka Beogradu: Evo kada se očekuje sletanje srpskih državljana na Aerodrom Nikola Tesla
Nova pre 19 minutajoš 4 povezane
Prognoza vremena za utorak, 3. mart 2026: Promenljivo oblačno, do 19 stepeni
Beta pre 49 minutajoš 2 povezane
Biberović nerešiva enigma za Srbiju: Turska slavila i u Istanbulu (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Veljković: Održan sastanak sa šefom kabineta ministra poljoprivrede, ostaje blokada u Miločaju
Danas pre 1 satjoš 1 povezana