Povezane vesti
Bojković za Telegraf posle FNC 28: Pomenuli smo mu Janičića, uneo se u kameru i poslao jaku poruku
Telegraf pre 10 sati
Srpski MMA borac Marko Bojković vratio se u velikom stilu, pobedom na FNC 28 protiv Ukrajinca Ivana Vulčina u Slavonskom Brodu. Posle borbe je bio pod emocijama, pričao je o teškom periodu kroz koji je prošao, a istakao je da je ponovo vratio onog… »
Pre meča mu pretio, onda ga prebio, pa prijateljski porazgovarao: Bojković i Vulčin "uhvaćeni" posle FNC-a
Telegraf pre 11 sati
Završen je FNC 28 u Slavonskom Brodu gde je glavna borba večeri bila između Marka Bojkovića i Ivana Vulčina, a gde je srpski borac slavio tehničkim nokautom u trećoj rundi. Marko Bojković iza sebe ima dva uzastopna poraza i nekako se čini da je borba… »
„Bojkoviću ne treba bonus“: Forgač otkrio koliko je MMA borac zaradio!
Hot sport pre 13 sati
Srpski MMA borac ponovo dominira – spektakularna pobeda i nagrada večeri Marko Bojković vratio se pobedama u velikom stilu. Na FNC 28 događaju u Slavonskom Brodu, srpski borac je u glavnoj borbi nokautirao Ukrajinca Ivana Vulčina, čime je pokazao da je… »
Forgač o sprečenom skandalu: Više ga nikada neću zvati u FNC
Sport klub pre 12 sati
Slavonski Brod bio je grad domaćin revije FNC 28, a u glavnoj večeri trijumfovao je Marko Bojković (9-2) i tehničkim nokautom protiv Ukrajinca Ivana Vulčina u trećoj rundi se vratio na pobednički niz. Ipak, ono što je bilo u centru pažnje mnogih je… »
Marko Bojković skroz uništio protivnika! Lice Ukrajinca pokriveno ranama nakon borbe sa Srbinom, oglasio se i pokazao kako…
Kurir pre 13 sati
Ukrajinski MMA borac se obratio svojim fanovima putem društvene mreže Instagram. Vulčin je imao niz objava u kojima je govorio o porazu koji se dogodio dan ranije. Podsetimo, Marko Bojković je na FNC 28 nokautom u trećoj rundi pobedio Vulčina. Prvo je… »
"Ja sam seljačina koja je htela..." Haos na konferenciji Marka Bojkovića: Ove pesnice ne može niko da izdrži, Janičića ću…
Kurir pre 14 sati
Srpski MMA borac je, podsetimo, u subotu uveče nokautom pobedio Ukrajinca Ivana Vulčina. "Pritisak je bio velik, nisam osetio slast pobede godinu dana. Ovaj meč mi je bio takav da su Forgi (Dražen Forgač, prvi čovek FNC) i Icko (trener Ivan Đorđević)… »
Moćni Bojković nokautirao Ukrajinca u Hrvatskoj – za prekid crne serije
Sputnik pre 14 sati
Marko Bojković, srpski MMA borac, pobedio je Ukrajinca Ivana Vulčina na događaju FNC 28 u Slavonskom Brodu. Do sjajne pobede Marko Bojković došao je tehničkim nokautom u trećoj rundi. Srpski borac dugo je čekao pobedu jer je prethodno vezao dva… »
"Ove pesnice niko ne može da izdrži": Marko Bojković puca od samopouzdanja posle nokautiranja Ukrajinca
Mondo pre 15 sati
Marko Bojković tehničkim nokautom dobio je Ivana Vulčina (Ukrajina). Na FNC28 u Hrvatskoj (Slavonski brod) je srpski MMA borac slavio u borbi večeri i pokazao svu svoju snagu. Posle toga se obratio publici koja je uživala u spektaklu. "Nije bilo onako… »
Bojković prebio Ukrajinca i prekinuo niz poraza VIDEO
B92 pre 22 sata
Srpski MMA borav Marko Bojković savladao je Ukrajinca Ivana Vulčina. To je bila glavna borba u sklopu FNC organizacije, a domaćin ovoga puta je bio Slavonski Brod. Bojković je u ovu borbu ušao posle dva vezana poraza i pod velikom željom da taj niz… »
Bojković pitan za revanš sa Janičićem i Dezmaeom, on poludeo: "Ne zanima me, to su dve p***e, kad tad ću..."
Telegraf pre 21 sat
Iza nas je ostao FNC 28, još jedan spektakl gde je glavna borba otišla u ruke Marka Bojkovića koji je savladao Ivana Vulčina iz Ukrajine tehničkim nokautom u trećoj rundi. Posle ovog meča, Bojković je dobio i jedno interesantno pitanje na konferenciji za… »
Marko Bojković i Ivan Vulčin borba večeri na FNC 28: Evo koliko su para zaradili Srbin i Ukrajinac
Telegraf pre 22 sata
Iza nas je žestok FNC 28 u Slavonskom Brodu, gde smo videli veliki povratak Marka Bojkovića, koji je nokautirao Ivana Vulčina u trećoj rundi. Prvi čovek organizacije, Dražen Forgač, najavio je da će se FNC ponovo vratiti u Slavonski brod i da su borbe… »
Marko Bojković: "Ja sam seljačina koja je htela da bude gospodin, svi su mi se smejali, imao sam traume..."
Telegraf pre 21 sat
Da li ćemo gledati Marko Bojković - Miloš Janičić 2? Srpski MMA borac, Marko Bojković, vratio se pobedom na FNC 28, gde je u trećoj rundi savladao Ukrajinca Ivana Vulčina tehničkim nokautom. Marko Bojković je priznao posle meča na konferenciji da je… »
Ovako izgleda Ukrajinac kojeg je prebio Marko Bojković: Ivan sav u modricama, jedva hoda posle FNC 28...
Telegraf pre 22 sata
Gotov je još jedan FNC, 28. po redu je održan u Slavonskom Brodu gde je glavna borba bio duel između Marka Bojkovića i Ivana Vulčina, gde je slavio mladi srpski MMA borac tehničkim nokautom u trećoj rundi. Gledali smo pravu, mušku tuču između ova dva… »
Vesti dana »
Dva skupa u Parizu: Za slobodan Iran bez ajatolaha i protiv američko-izraelskih napada na Iran
Beta pre 15 minutajoš 92 povezane
Uhapšeno pet poljoprivrednika u protestu, optuženi za napad na pripadnike MUP-a na Badrovcima
Dnevnik pre 30 minutajoš 26 povezanih
Iranski sukob ne jenjava: Ameri tuku Teheran, Iran satire Izrael...
Pravda pre 1 satjoš 27 povezanih