Povezane vesti

Napad kod smeštaje đine Džinović? Harisova naslednica podelila snimke iz ugroženog dela Dubaija

Napad kod smeštaje đine Džinović? Harisova naslednica podelila snimke iz ugroženog dela Dubaija

Blic pre 1 dan
Sita Ahmić je izjavila da se čuju detonacije i sirene, situacija nije ugodna Biljana Tipsarević je takođe podelila uznemirujuće snimke iz Dubaija Đina Džinović danas je delila snimke i slike iz Dubaija i to iz smeštaja koliko se nalazi u blizini Burdž Al… »
"Bože, pohitaj da me izbaviš" Silvija Đogani evakuisana iz stana u Dubaiju, okrenula se molitvi: "Gospode, pomozi mi"

"Bože, pohitaj da me izbaviš" Silvija Đogani evakuisana iz stana u Dubaiju, okrenula se molitvi: "Gospode, pomozi mi"

Blic pre 13 sati
Iako je subotom Dubai Marina puna turista, grad su potresale eksplozije. Letovi sa aerodroma u Dubaiju su otkazani, a situacija je veoma napeta. Silvija Đogani, ćerka poznatog para Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, oglasila se iz Dubaija nakon što su… »
"Evakuisane smo!" Đoganijeva se oglasila iz Dubaija, uslikala kako čita molitvu: "Gospode, da mi pomogneš..."

"Evakuisane smo!" Đoganijeva se oglasila iz Dubaija, uslikala kako čita molitvu: "Gospode, da mi pomogneš..."

Telegraf pre 12 sati
Ćerka Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, Silvija Đogani, oglasila se iz Dubaija nakon što su ona i njena ćerka evakuisane. Na Instagram profilu podelila je trenutak dok čita molitvu i opisala situaciju koja je uznemirila mnoge. - Ja sam u Dubai Marini… »
"Gospode, ti si izbavitelj moj" Silvija Đogani evakuisana iz stana u Dubaiju, čita Stari zavet i moli se Bogu! Oglasila se i…

"Gospode, ti si izbavitelj moj" Silvija Đogani evakuisana iz stana u Dubaiju, čita Stari zavet i moli se Bogu! Oglasila se i…

Kurir pre 16 sati
Silvija Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, nedavno se preselila u Dubai, a sada se oglasila i otkrila kakvo je stanje nakon bombaških napada. Silvija, koja je otkrila da je sa ćerkicom evakuisana, oglasila na instagram profilu, gde je… »
Ćerka Đoleta Đoganija evakuisana u Dubaiju: "Jezivo je, čuju se eksplozije"

Ćerka Đoleta Đoganija evakuisana u Dubaiju: "Jezivo je, čuju se eksplozije"

B92 pre 20 sati
Ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, Silvija, koja se nedavno preselila u Dubai, otkrila je kakvo je stanje tamo nakon bombaških napada. Silvija u Dubaiju živi sa ćerkicom, a kako kaže, devojčica srećom nije pokazivala strah i ona se trudila da joj… »
"Čuju se eksplozije, jezivo je": Ćerka Đoleta Đoganija evakuisana u Dubaiju

"Čuju se eksplozije, jezivo je": Ćerka Đoleta Đoganija evakuisana u Dubaiju

Nova pre 21 sat
Ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, Silvija, nedavno se preselila u Dubai. Ona se za Blic oglasila i otkrila kakvo je stanje tamo nakon bombaških napada. Silvija u Dubaiju živi sa ćerkicom, a kako kaže, devojčica srećom nije pokazivala strah i ona… »
"Sve vreme čujem eksplozije!" Ćerka Đoleta Đoganija evakuisana sa detetom u Dubaiju: "Otkazani su letovi"

"Sve vreme čujem eksplozije!" Ćerka Đoleta Đoganija evakuisana sa detetom u Dubaiju: "Otkazani su letovi"

Telegraf pre 21 sat
Silvija, ćerka densera Đoleta Đoganija i pevačice Slađe Delibašić, nedavno se preselila u Dubai, gde trenutno boravi sa ćerkom. Nakon vesti o eksplozijama i zatvaranju aerodroma u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, oglasila se i otkrila kakva je tamo… »
"Čuju se eksplozije, jezivo je, na aerodromu je frka" ćerka Đoleta Đoganija evakuisana u Dubaiju: "Grad je prazan"

"Čuju se eksplozije, jezivo je, na aerodromu je frka" ćerka Đoleta Đoganija evakuisana u Dubaiju: "Grad je prazan"

Blic pre 21 sat
Ona navodi da su se u njenoj blizini neprestano čule eksplozije i da su letovi na aerodromu u Dubaiju otkazani Biljana Tipsarević je takođe u Dubaiju i objavila je snimak zapaljenih zgrada u blizini svog smeštaja Ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić… »
"Čuju se eksplozije, na aerodromu je frka, jezivo je" ćerka Đoleta Đoganija evakuisana u Dubaiju:

"Čuju se eksplozije, na aerodromu je frka, jezivo je" ćerka Đoleta Đoganija evakuisana u Dubaiju:

Kurir pre 21 sat
Silvija Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, nedavno se preselila u Dubai. Ona se oglasila i otkrila kakvo je stanje tamo nakon bombaških napada. Silvija u Dubaiju živi sa ćerkicom, a kako kaže, devojčica srećom nije pokazivala strah i ona se… »

Vesti dana »