Povezane vesti

Napad kod smeštaje đine Džinović? Harisova naslednica podelila snimke iz ugroženog dela Dubaija

Napad kod smeštaje đine Džinović? Harisova naslednica podelila snimke iz ugroženog dela Dubaija

Blic pre 21 dana
Sita Ahmić je izjavila da se čuju detonacije i sirene, situacija nije ugodna Biljana Tipsarević je takođe podelila uznemirujuće snimke iz Dubaija Đina Džinović danas je delila snimke i slike iz Dubaija i to iz smeštaja koliko se nalazi u blizini Burdž Al… »
"Bože, pohitaj da me izbaviš" Silvija Đogani evakuisana iz stana u Dubaiju, okrenula se molitvi: "Gospode, pomozi mi"

"Bože, pohitaj da me izbaviš" Silvija Đogani evakuisana iz stana u Dubaiju, okrenula se molitvi: "Gospode, pomozi mi"

Blic pre 21 dana
Iako je subotom Dubai Marina puna turista, grad su potresale eksplozije. Letovi sa aerodroma u Dubaiju su otkazani, a situacija je veoma napeta. Silvija Đogani, ćerka poznatog para Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, oglasila se iz Dubaija nakon što su… »
"Evakuisane smo!" Đoganijeva se oglasila iz Dubaija, uslikala kako čita molitvu: "Gospode, da mi pomogneš..."

"Evakuisane smo!" Đoganijeva se oglasila iz Dubaija, uslikala kako čita molitvu: "Gospode, da mi pomogneš..."

Telegraf pre 21 dana
Ćerka Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, Silvija Đogani, oglasila se iz Dubaija nakon što su ona i njena ćerka evakuisane. Na Instagram profilu podelila je trenutak dok čita molitvu i opisala situaciju koja je uznemirila mnoge. - Ja sam u Dubai Marini… »
"Gospode, ti si izbavitelj moj" Silvija Đogani evakuisana iz stana u Dubaiju, čita Stari zavet i moli se Bogu! Oglasila se i…

"Gospode, ti si izbavitelj moj" Silvija Đogani evakuisana iz stana u Dubaiju, čita Stari zavet i moli se Bogu! Oglasila se i…

Kurir pre 21 dana
Silvija Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, nedavno se preselila u Dubai, a sada se oglasila i otkrila kakvo je stanje nakon bombaških napada. Silvija, koja je otkrila da je sa ćerkicom evakuisana, oglasila na instagram profilu, gde je… »
Ćerka Đoleta Đoganija evakuisana u Dubaiju: "Jezivo je, čuju se eksplozije"

Ćerka Đoleta Đoganija evakuisana u Dubaiju: "Jezivo je, čuju se eksplozije"

B92 pre 21 dana
Ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, Silvija, koja se nedavno preselila u Dubai, otkrila je kakvo je stanje tamo nakon bombaških napada. Silvija u Dubaiju živi sa ćerkicom, a kako kaže, devojčica srećom nije pokazivala strah i ona se trudila da joj… »
"Čuju se eksplozije, jezivo je": Ćerka Đoleta Đoganija evakuisana u Dubaiju

"Čuju se eksplozije, jezivo je": Ćerka Đoleta Đoganija evakuisana u Dubaiju

Nova pre 21 dana
Ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, Silvija, nedavno se preselila u Dubai. Ona se za Blic oglasila i otkrila kakvo je stanje tamo nakon bombaških napada. Silvija u Dubaiju živi sa ćerkicom, a kako kaže, devojčica srećom nije pokazivala strah i ona… »
"Sve vreme čujem eksplozije!" Ćerka Đoleta Đoganija evakuisana sa detetom u Dubaiju: "Otkazani su letovi"

"Sve vreme čujem eksplozije!" Ćerka Đoleta Đoganija evakuisana sa detetom u Dubaiju: "Otkazani su letovi"

Telegraf pre 21 dana
Silvija, ćerka densera Đoleta Đoganija i pevačice Slađe Delibašić, nedavno se preselila u Dubai, gde trenutno boravi sa ćerkom. Nakon vesti o eksplozijama i zatvaranju aerodroma u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, oglasila se i otkrila kakva je tamo… »
"Čuju se eksplozije, jezivo je, na aerodromu je frka" ćerka Đoleta Đoganija evakuisana u Dubaiju: "Grad je prazan"

"Čuju se eksplozije, jezivo je, na aerodromu je frka" ćerka Đoleta Đoganija evakuisana u Dubaiju: "Grad je prazan"

Blic pre 21 dana
Ona navodi da su se u njenoj blizini neprestano čule eksplozije i da su letovi na aerodromu u Dubaiju otkazani Biljana Tipsarević je takođe u Dubaiju i objavila je snimak zapaljenih zgrada u blizini svog smeštaja Ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić… »
"Čuju se eksplozije, na aerodromu je frka, jezivo je" ćerka Đoleta Đoganija evakuisana u Dubaiju:

"Čuju se eksplozije, na aerodromu je frka, jezivo je" ćerka Đoleta Đoganija evakuisana u Dubaiju:

Kurir pre 21 dana
Silvija Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, nedavno se preselila u Dubai. Ona se oglasila i otkrila kakvo je stanje tamo nakon bombaških napada. Silvija u Dubaiju živi sa ćerkicom, a kako kaže, devojčica srećom nije pokazivala strah i ona se… »

Vesti dana »