Povezane vesti

"Ne plašim se jer znam ko nas čuva" Dijana Dilajn se javila iz Dubaija ovakvom objavom: "Bićemo sasvim dobro"

"Ne plašim se jer znam ko nas čuva" Dijana Dilajn se javila iz Dubaija ovakvom objavom: "Bićemo sasvim dobro"

Telegraf pre 2 dana
Modna dizajnerka Dijana Radonjić, poznatija kao Dijana Dilajn, prošle godine je stavila tačku na svoj modni brend u Srbiji i sa suprugom i decom započela novo poglavlje života u Dubaiju. Od tada redovno sa pratiocima na Instagramu deli detalje… »
Sanja Marinković objavila slike sa Bliskog istoka, pa se oglasila: Bivši dečko Jovane Jeremić odmah reagovao

Sanja Marinković objavila slike sa Bliskog istoka, pa se oglasila: Bivši dečko Jovane Jeremić odmah reagovao

Telegraf pre 1 dan
Voditeljka Pink televizije, Sanja Marinković, pre nekoliko dana objavila je fotografije iz Dohe, pa su se mnogi zabrinuli da li je dobro, zbog rata na Bliskom istoku. Sanja se sada oglasila putem Instagrama i otkrila da je trenutno u Beogradu, a da je u… »
"Hvala što pitate i brinete" Sanja Marinković objavila slike sa Bliskog istoka, pa se javno oglasila: Bivši dečko Jovane…

"Hvala što pitate i brinete" Sanja Marinković objavila slike sa Bliskog istoka, pa se javno oglasila: Bivši dečko Jovane…

Blic pre 1 dan
Biljana Tipsarević se javila iz Dubaija i podelila uznemirujući snimak. Đole Đogani je izrazio zabrinutost jer mu se ćerka Silvija nalazi u Dubaiju.. Na Bliskom istoku bukti rat, a Sanja Marinković pre nekoliko dana objavila je slike iz Dohe, glavnog… »
Lete rakete, padaju bombe, a ova poznata Srpkinja otišla da radi nokte! Šokirala kadrovima iz Dubaija pa svima poslala jasnu…

Lete rakete, padaju bombe, a ova poznata Srpkinja otišla da radi nokte! Šokirala kadrovima iz Dubaija pa svima poslala jasnu…

Kurir pre 1 dan
Poznata srpska modna dizajnerka Dijana Dilajn, koja je pre godinu dana odlučila da sa porodicom započne novo poglavlje života u Dubaiju, ponovo je u centru pažnje javnosti. Dok svet bruji o napetostima na Bliskom istoku i vestima o bomba i napadima u… »
Poznata Srpkinja otišla da uradi nokte u Dubaiju dok okolo padaju bombe: "Šta mi preživesmo, ovo je sad smešno"

Poznata Srpkinja otišla da uradi nokte u Dubaiju dok okolo padaju bombe: "Šta mi preživesmo, ovo je sad smešno"

Mondo pre 1 dan
Poznata srpska modna dizajnerka Dijana Dilajn, koja je pre godinu dana spakovala kofere i sa porodicom se preselila u Dubai, ponovo je u centru pažnje javnosti. Dok svet bruji o napetostima na Bliskom istoku i vestima o bomba i napadima u Dubaiju, ona se… »
"Ja sam iz Srbije, nema mesta strahu, tako su me naučili" Poznata Srpkinja otišla da radi nokte u Dubaiju, dok padaju bombe i…

"Ja sam iz Srbije, nema mesta strahu, tako su me naučili" Poznata Srpkinja otišla da radi nokte u Dubaiju, dok padaju bombe i…

Blic pre 1 dan
Biljana Tipsarević je takođe u Dubaiju, objavila je uznemirujući snimak iz grada. Pevač Dado Polumenta sa trudnom suprugom i decom nalazi se na Maldivima, a planirani povratak preko Dubaija je neizvestan. Poznata srpska modna dizajnerka Dijana Dilajn… »
"Ne plašim se, jer znam ko nas čuva" Dijana Diline se oglasila iz Dubaija: "Bićemo sasvim dobro"

"Ne plašim se, jer znam ko nas čuva" Dijana Diline se oglasila iz Dubaija: "Bićemo sasvim dobro"

Blic pre 1 dan
Naglasila je da je zaštita u Dubaiju moderna, slojevita i proaktivna te da je poverenje u bezbednost snažno. Dijana je nedavno doživela tešku povredu na skuteru, zbog koje joj levi deo lica još uvek nije funkcionalan. Poznata modna dizajnerka Dijana… »

Vesti dana »