Povezane vesti
Mia otkrila da li su joj Šarići pozajmili pare za početak karijere O ovome nikad nije pričala: "Pozajmila sam, to za mene nisu…
Blic 01.03.2026
Ističe da put do uspeha nije lak i da često javne ličnosti nemaju mnogo novca dok ne dobiju prvi hit. U rijalitiju se pokazala kao korektna osoba, bez konflikata i to je pomoglo publici da je bolje upozna. Mia Borisavljević godinama je na estradi, a sada… »
Mia priznala da li su joj Šarići dali pare na početku karijere: "Pozajmila sam, to za mene nisu opasni ljudi"
Telegraf 01.03.2026
Pevačica Mia Borisavljević iskreno je govorila o samim počecima svoje muzičke karijere i otkrila na koji način je finansirala prvi album, ali i kako su nastale spekulacije o navodnim dugovima. Mia je priznala da je na početku karijere zaista pozajmila… »
"Nisam pozajmila novac od Šarića" Mia Borisavljević priznala odakle joj novac koji je uložila u karijeru, pa progovorila o…
Kurir 01.03.2026
Mia Borisavljević otkrila je kako je finansirala samu sebe na početku karijere. Pevačica je progovorila i o spekulacijama da je pozajmila novac za prvi album. Mia Borisavljević priznala je kako je došla do prvog novca koji je uložila u muzičku karijeru… »
Vesti dana »
Pre podne smena sunca i oblaka, posle podne mogući pljuskovi i grmljavina, temperatura do 34 stepena
N1 Info pre 38 minutajoš 18 povezanih
"Sledeća nedelja je zaista loša za njih, uništićemo im sve!" Amerika žestoko udarila na Iran, akcija trajala 7 sati: Oglasio se i Tramp, pa zapretio jezivim scenariom!
Blic pre 53 minutajoš 15 povezanih
Putnici ovde čekaju 20 minuta da pređu granicu! Oglasio se AMSS, evo na kojim prelazima su najveće gužve
Blic pre 28 minutajoš 4 povezane
VREMEPLOV Kralj Milan Obrenović udario temelj Srpskim državnim železnicama
RTV pre 1 satjoš 5 povezanih
Rivalstvo koje je preraslo fudbal – Engleska i Argentina za finale Mundijala (RTS 1, 21.00)
RTS pre 1 satjoš 9 povezanih