Povezane vesti
Mia otkrila da li su joj Šarići pozajmili pare za početak karijere O ovome nikad nije pričala: "Pozajmila sam, to za mene nisu…
Blic pre 1 dan
Ističe da put do uspeha nije lak i da često javne ličnosti nemaju mnogo novca dok ne dobiju prvi hit. U rijalitiju se pokazala kao korektna osoba, bez konflikata i to je pomoglo publici da je bolje upozna. Mia Borisavljević godinama je na estradi, a sada… »
Mia priznala da li su joj Šarići dali pare na početku karijere: "Pozajmila sam, to za mene nisu opasni ljudi"
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Mia Borisavljević iskreno je govorila o samim počecima svoje muzičke karijere i otkrila na koji način je finansirala prvi album, ali i kako su nastale spekulacije o navodnim dugovima. Mia je priznala da je na početku karijere zaista pozajmila… »
"Nisam pozajmila novac od Šarića" Mia Borisavljević priznala odakle joj novac koji je uložila u karijeru, pa progovorila o…
Kurir pre 1 dan
Mia Borisavljević otkrila je kako je finansirala samu sebe na početku karijere. Pevačica je progovorila i o spekulacijama da je pozajmila novac za prvi album. Mia Borisavljević priznala je kako je došla do prvog novca koji je uložila u muzičku karijeru… »
Vesti dana »
Putevi Srbije: „U 16.20 saobraćaj obustavljen na 12 putnih pravaca“
Serbian News Media pre 3 satajoš 21 povezana
Određen pritvor Zlatku Kokanoviću, osumnjičenom za napad na policajce
RTV pre 5 satijoš 16 povezanih
Krvavi sukob trajaće mnogo duže: - Tramp potvrdio! Ima 3 cilja, i dok ih ne ostvari neće stati: "Pobedićemo sa lakoćom"
Blic pre 3 satajoš 39 povezanih
Alimpijević bez dlake na jeziku: „Ili neka zabrane svima ili nek daju svima šansu da igraju, postalo je smešno!“
Hot sport pre 14 minutajoš 67 povezanih