Повезане вести

Вучић: Имам два-три кандидата за новог председника државе, пуштам лажне балоне да видим реакцију

Вучић: Имам два-три кандидата за новог председника државе, пуштам лажне балоне да видим реакцију

Бета 01.03.2026
Председник државе Александар Вучић изјавио је данас да има два-три кандидата за новог председника, да размишља о томе, да се консултује и да пушта лажне балоне. "Имаћемо веома доброг председничког кандидата, има за сад две или… »

Сербиан Невс Медиа 01.03.2026
Председник државе Александар Вучић изјавио је данас да има два-три кандидата за новог председника, да размишља о томе, да се консултује и да пушта лажне балоне. „Имаћемо веома доброг председничког кандидата, има за сад две или… »

Радио сто плус 01.03.2026
“Имаћемо веома доброг председничког кандидата, има за сад две или три особе које би то могле да буду. Размишљам и помало се консултујем, пустим лажне балоне”, рекао је Вучић у интервјуу за ТВ УНА и објаснио да их је пустио… »
Вучић: Размишљам о две или три особе које би могле бити председнички кандидати

Вучић: Размишљам о две или три особе које би могле бити председнички кандидати

Данас 01.03.2026
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће парламентарни избори бити до краја године, док ће се за председничке тек видети, додајући да ће се све то спроводити у складу са Уставом, а не против њега како траже… »
Вучић: Парламентарни избори до краја године, за кандидата за председника размишљам о две или три особе

Вучић: Парламентарни избори до краја године, за кандидата за председника размишљам о две или три особе

НИН 01.03.2026
Председник Србије Александар Вучић је изјавио да ће парламентарни избори бити до краја године, док ће се за председничке тек видети, додајући да ће се све то спроводити у складу са Уставом, а не против њега како траже… »
"Имам два-три кандидата за новог председника Србије, пуштам лажне балоне да видим реакцију"

"Имам два-три кандидата за новог председника Србије, пуштам лажне балоне да видим реакцију"

Нова 01.03.2026
Председник државе Александар Вучић изјавио је данас да има два-три кандидата за новог председника, да размишља о томе, да се комсултује и да пушта лажне балоне. "Имаћемо веома доброг председничког кандидата, има за сад две или… »
"Има их за сада двоје или троје", Вучић: "Наравно да размишљам о председничком кандидату или кандидаткињи"

"Има их за сада двоје или троје", Вучић: "Наравно да размишљам о председничком кандидату или кандидаткињи"

Блиц 01.03.2026
"Ђуро Мацут је озбиљан човек. Друга је ствар што он није професионални политичар" "Понекад пустим лажне балоне према некима да видим шта мисле" Председник Александар Вучић рекао је да сваког дана размишља о кандидату или… »
"Морамо да променимо цео систем!" Вучић о плану "Србија 2030" и променама у образовању: Биће речи о трајању школског часа…

"Морамо да променимо цео систем!" Вучић о плану "Србија 2030" и променама у образовању: Биће речи о трајању школског часа…

Блиц 01.03.2026
Председник Србије Александар Вучић истакао је важност реализације плана "Србија 2030" Образовање о вештачкој интелигенцији биће део плана, а грађани су позвани да испрате његово представљање следећег викенда Председник Србије… »
Вучић наредног викенда представља програм „Србија 2030-2035“

Вучић наредног викенда представља програм „Србија 2030-2035“

Данас 01.03.2026
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће следећег викенда представити програм „Србија 2030-2035“ и да ће грађани имати прилику да се упознају са његовом садржином и тиме шта је планирано да се уради у наредним… »
Вучић: План "Србија 2030" бавиће се и унапређењем образовања

Вучић: План "Србија 2030" бавиће се и унапређењем образовања

Еуроневс 01.03.2026
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да Србија мора да се посвети спровођењу озбиљних планова попут "Србија 2030", који, како је истакао, није само списак инфраструтурних објеката који ће бити израђени, већ обухвата и… »

Вести дана »