Povezane vesti
(Video) Posle ljubavnog brodoloma sa Radom i povlačenja iz javnosti Haris Berković se vraća, prijatelji otkrivaju planove…
Blic pre 1 dan
Prijatelji iz Gradačca opisuju Harisa kao skromnog, pozitivnog i sportsku osobu za koju kažu: "Nije ga slava promenila, ostao je običan momak". Nakon raskida sa Radom Manojlović i povlačenja iz medija, Haris se posvetio treningu, druženju i pripremi… »
"Čula sam da se karta" Kona Harisa Berkovića iz Gradačca ne može da prežali što im Rada Manojlović nije snajka - otkrila…
Kurir pre 1 dan
Pevač Haris Berković je stekao popularnost pobedom u " Zvezdama Granda", a onda još veću kada je bio u vezi sa Radom Manojlović. Haris živi sa majkom i bakom u Gradačcu, a njegove komšije imaju samo lepe reči o njemu. - Znam ko je Haris Berković. Dobar… »
(Video) Ovde živi Haris Berković. U porodičnoj kući stanuje otac, dok je on u stanu sa mamom i bakom koja nam je otvorila…
Blic pre 1 dan
Detalje o detinjstvu, porodici i svakodnevnom životu Harisa Berkovića donosimo danas u 14.15 časova na Blic televiziji, u okviru emisije "Metar moga sela". Obišli smo porodičnu kuću i stan u kom Haris živi, otac nije želeo da priča za medije, ali baka je… »
(Video) "Šta ga je uhvatilo... Čula sam da se karta" Komšinica otkrila detalje o Harisu Berkoviću: "Spavala je Rada tu"
Blic pre 1 dan
Pričalo se i o vezi sa Radom Manojlović - komšinica navodi: "Meni je žao njega što nije sa Radom", ističući da su bili lep i skladan par. Komšinica Harisa Berkovića deli detalje iz njegovog detinjstva: "Bio je dobar. Dobro je učio. Komšije su dobre… »
(Video) "Rada mu je mnogo pomogla" Sugrađani Harisa Berkovića imaju reči hvale za pevača, ali i savete: "Mora da se uozbilji"…
Blic pre 1 dan
Pevač Haris Berković već neko vreme se povukao iz medija a to je bio jedan od razloga zašto se ekipa emisije "Metar moga sela" uputila u njegov rodni Gradačac u kom on i danas živi. Šta kažu sugrađani o Harisu i da li imaju neke zamerke saznajte u… »
(Video) Sve o životu Harisa Berkovića otkrivaju njegovi sugrađani iz Gradačca u emisiji "Metar moga sela", nedelja 14.15 h…
Blic pre 1 dan
Ekipa emisije razgovarala je sa Harisovim komšijama, prijateljima i porodicom koji su otkrili detalje o njegovoj svakodnevnici i planovima za budućnost. Prijatelji dele priče o periodima kroz koje je prolazio i kako ga je to ojačalo. Ove nedelje tačno u… »
Vesti dana »
(Mapa) Poleteo prvi avion iz Dubaija za Beograd! Evo kada se očekuje sletanje srpskih državljana na Aerodrom Nikola Tesla
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Prognoza vremena za utorak, 3. mart 2026: Promenljivo oblačno, do 19 stepeni
Beta pre 4 satijoš 3 povezane
Biberović nerešiva enigma za Srbiju: Turska slavila i u Istanbulu (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Održan sastanak poljoprivrednika koji protestuju i šefa kabineta ministra poljoprivrede
Beta pre 4 satijoš 1 povezana
Ovo je pakleni žreb Đokovića za Indijan Vels: Čekaju ga Siner i Alkaraz, evo protiv koga otvara takmičenje!
Telegraf pre 4 satijoš 6 povezanih