Povezane vesti
Usnimili smo Snežanu Đurišić nakon jezive drame sa sinom: Pevačica sa dečkom Vanjom projurila kroz aerodrom
Telegraf pre 1 dan
Ekipa Telegrafa zatekla je pevačicu Snežanu Đurišić na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", nedugo nakon potresnih događaja koji su zadesili njenog sina Marka Gvozdenovića. Snežana je na aerodrom stigla u pratnji partnera, ginekologa Vanje Miloševića… »
Snežana Đurišić i Vanja Milošević došli sa romantičnog vikenda! EVO GDE SU BILI!
Svet & Skandal pre 1 dan
Snežana Đurišić proteklog vikenda boravila je u Švajcarskoj u društvu svog partnera, poznatog ginekologa Vanje Miloševića, a povratak u Beograd nije prošao neopaženo. SCANDAL! paparazzo zatekao je zaljubljeni par na aerodromu “Nikola Tesla” dok su se… »
(Video) Uhvatili smo Snežanu Đurišić nakon užasa koji je preživeo njen sin sa dečkom Vanjom ginekologom na aerodromu…
Blic pre 1 dan
Marko je teško povređen uspeo da obavesti bivšu suprugu o napadu, a potom i policiju, i zadržan je na bolničkom lečenju. Snežana: "U pitanju je moj sin, kakav god da je, moj je sin." Ekipa "Blica" uhvatila je pevačicu Snežanu Đurišić na aerodromu Nikola… »
Vesti dana »
Tramp: Razbijamo Iran, veliki talas tek dolazi, udari će trajati koliko god bude potrebno
RTV pre 3 satajoš 39 povezanih
Alimpijević posle poraza Srbije: "Ovo je besmisleno... Pustite me da večeras budem selektor"
Nova pre 34 minutajoš 67 povezanih