Povezane vesti

"Odbio sam da budem u žiriju PZE 2026" Relja Popović otkrio razlog zašto nije hteo da bude deo takmičenja: "Zvali su me"…

"Odbio sam da budem u žiriju PZE 2026" Relja Popović otkrio razlog zašto nije hteo da bude deo takmičenja: "Zvali su me"…

Blic pre 1 dan
Relja je pratio nastupe svojih kandidatkinja i nije bio razočaran njihovim rezultatima. Tokom nastupa pevačice Zejne dogodio se peh. Sinoć je održano finale PZE 2026, a pobedu je odnela grupa "Lavina". Pevač Relja Popović otkrio nam je danas da je on… »
Relja Popović odbio da bude u žiriju pze: Reper sleteo u Beograd pa progovoiro o RTS-u (Video)

Relja Popović odbio da bude u žiriju pze: Reper sleteo u Beograd pa progovoiro o RTS-u (Video)

Mondo pre 1 dan
Relja Popović ne staje sa nastupima, te smo ga i ovog vikenda zatekli po dolasku na beogradski aerodrom. Relja nam je otkrio da nije u potpunosti ispratio finale "Pesme za Evroviziju" koje je sinoć održano, ali je pogledao nastupe njegovih kandidatkinja… »
Relja Popović odbio da bude deo stručnog žirija u PZE! Iznenadio priznanjem: "Zvali su me, ali..."

Relja Popović odbio da bude deo stručnog žirija u PZE! Iznenadio priznanjem: "Zvali su me, ali..."

Telegraf pre 1 dan
"Odbio sam da učestvujem u žiriju PZE" Reper Relja Popović sleteo je danas, 1. marta, u Beograd. Naša ekipa snimila ga je na aerodromu Nikola Tesla, vidno raspoloženog. Pozdravio je medije i otkrio da se oseća "vrhunski". Pošto je njegova nevenčana… »

Vesti dana »