Povezane vesti

"Provodio sam se sa Zlatom i Gocom, trajalo je danima" Naš pevač otkrio dugo čuvane tajne na estradi: Vesna Zmijanac živi od…

"Provodio sam se sa Zlatom i Gocom, trajalo je danima" Naš pevač otkrio dugo čuvane tajne na estradi: Vesna Zmijanac živi od…

Kurir pre 15 sati
Pevač Acko Nezirović progovorio je o tome kako se svojevremeno družio sa Zlatom Petrović i Gocom Božinovskom, kao i da su zabavljanja trajala i po nekoliko dana. On tvrdi da pojedine kolege imaju toliko hitova da više ništa ne moraju da snime, a… »
"Goca, Zlata i ja smo po celu noć bili zajedno" Naš pevač otkrio dugo čuvane tajne na estradi: Pomenuo Džeja i ženu koju je…

"Goca, Zlata i ja smo po celu noć bili zajedno" Naš pevač otkrio dugo čuvane tajne na estradi: Pomenuo Džeja i ženu koju je…

Blic pre 16 sati
Od detinjstva je na estradi i priznaje da je ranije živeo brže Govori iskreno o staroj gardi pevača, navodeći da su danas mlađi umetnici u centru pažnje zbog hiperprodukcije Pevač Acko Nezirović progovorio je o tome kako se svojevremeno družio sa Zlatom… »

Vesti dana »