Povezane vesti

Deo studenata niškog Univerziteta organizovao skup pod nazivom "Država to smo mi"

Deo studenata niškog Univerziteta organizovao skup pod nazivom "Država to smo mi"

Euronews pre 18 sati
Deo studenata niškog Univerziteta organizovao je skup pod nazivom "Država to smo mi". Na njemu su podsetili da zahtevi nisu ispunjeni i da je njihova borba, borba za institucije koje rade svoj posao, za zdravo društvo, za sistem u kojem postoji… »
(Video) "Čast je i obaveza boriti se za Srbiju" Vučić o transparentu sa njegovim likom na skupu u Nišu: "Biti raspet na krst…

(Video) "Čast je i obaveza boriti se za Srbiju" Vučić o transparentu sa njegovim likom na skupu u Nišu: "Biti raspet na krst…

Blic pre 22 sata
Na protestu je izneta lutka sa Vučićevim likom prikazanim kao raspetim na krst Vučić je izjavio da mu je čast i obaveza da se bori za Srbiju Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu nakon što je na protestu na koji su pozvali studenti… »
Vučić: Biti raspet na krst, od najgorih u Srbiji, podstrek je za još snažniju borbu

Vučić: Biti raspet na krst, od najgorih u Srbiji, podstrek je za još snažniju borbu

Sputnik pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je čast i obaveza boriti se za Srbiju, a da je biti raspet na krst, od najgorih u Srbiji, ponos i podstrek za još snažniju borbu. "Ne protiv njih, već za našu Srbiju", naveo je Vučić na društvenim… »
Lutka sa likom Vučića razapeta na krst na skupu u Nišu, oglasio se predsednik Srbije (video)

Lutka sa likom Vučića razapeta na krst na skupu u Nišu, oglasio se predsednik Srbije (video)

Euronews pre 23 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu nakon što je na skupu studenata u blokadi i građana okupljenih u Nišu na protestu "Država to smo mi" izneta lutka na kojoj je prikazan kao razapet na krst. Fotografije i video snimci sa skupa… »

Vesti dana »