Povezane vesti

Đole Đogani sa Vesnom zabrinut sleteo u Srbiju, pa otkrio šta se dešava: "Pogođen je deo aerodroma"

Đole Đogani sa Vesnom zabrinut sleteo u Srbiju, pa otkrio šta se dešava: "Pogođen je deo aerodroma"

B92 pre 1 dan
Vesna i Đole Đogani po dolasku u Beograd progovorili su o drami u Dubaiju, gde se trenutno nalazi Đoletova ćerka Silvija, zbog čega, kako kaže, nije spavao celu noć. Estradni par Vesna Đogani i Đole Đogani sleteli su danas na aerodrom u Beograd, gde su… »
"Nisam spavao celu noć, ćerka mi je u Dubaiju, plaši se" Đole Đogani sa Vesnom zabrinut sleteo u Srbiju, pa otkrio šta se…

"Nisam spavao celu noć, ćerka mi je u Dubaiju, plaši se" Đole Đogani sa Vesnom zabrinut sleteo u Srbiju, pa otkrio šta se…

Blic pre 1 dan
Vesna i Đole Đogani su demantovali glasine o razvodu i istakli da su srećni zajedno. Aerodrom u Dubaiju je delimično pogođen. Estradni par Vesna i Đole Đogani sleteli su danas na aerodrom u Beograd, pa su odmah na početku progovorili o navodima da se… »
"Ćerka mi je u Dubaiju, u skloništu su, aerodrom neće raditi": Đole Đogani zabrinut nakon napada, otkrio detalje

"Ćerka mi je u Dubaiju, u skloništu su, aerodrom neće raditi": Đole Đogani zabrinut nakon napada, otkrio detalje

Mondo pre 1 dan
Među mnogoborjnim Srbima koji su svedoci dešavanja eskalacije situacije na Bliskom istoku je i ćerka Đoleta Đoganija i Slaše Delibašić - Silvija. Koliko je zabrinut za njenu bezbezdnost, kao i kakva je prava situacija u Dubaiju, Đole je ispričao za… »
"Evakuisane su, nisam spavao celu noć" Đole Đogani zabrinut zbog ćerke i unuke u Dubaiju: "Odveli su ih u..."

"Evakuisane su, nisam spavao celu noć" Đole Đogani zabrinut zbog ćerke i unuke u Dubaiju: "Odveli su ih u..."

Telegraf pre 1 dan
Poznati par, Vesna i Đole Đogani, sleteli su danas u Beograd, nakon što su imali uspešan nastup u regionu. Đoganijevi su stali pred kamere medija i progovorili na aktuelne teme, a pre svega su se dotakli priče o navodnom raskidu, što su oštro… »

Vesti dana »