Povezane vesti
Hitno oglašavanje Željka Mitrovića u kasne sate! "Više nećemo sarađivati, a imena mudraca koji učestvuju u ovoj kvazi-biznis…
Kurir pre 3 dana
Vlasnik Pinka, Željko Mitrović, oglasio se bitnom porukom u kasne sate. Obratio se gledaocima koji vole i prate Pink televiziju u Bosni i Hercegovini. - Dragi moji Bošnjaci! Ja kao neko ko je u Sarajevu dobio pasoš Bosne i Hercegovine kao zaslužni… »
'Dragi moji Bošnjaci, neće nas posvađati!' Željko Mitrović odgovorio na potez BH Telekoma da skloni 70 kanala Pinka: stiže naš…
Večernje novosti pre 2 dana
Vlasnik i direktor Pink Media Group Željko Mitrović oglasio se na svom Instagram profilu povodom skandalozne odluke BH Telekoma da iz svoje ponude isključi 70 kanala TV Pink. Foto: Novosti Mitrović, koji je početkom dvehiljaditih dobio pasoš Bosne i… »
"Više nećemo sarađivati!" Željko Mitrović usred noći saopštio šok vesti, poručio šta će se desiti za 30 dana
Telegraf pre 2 dana
Vlasnik Pinka, Željko Mitrović, oglasio se bitnom porukom u kasne sate. Obratio se gledaocima koji vole i prate Pink televiziju u Bosni i Hercegovini. Njegovu objavu prenosimo u celosti: - Dragi moji Bošnjaci! Ja kao neko ko je u Sarajevu dobio pasoš… »
Vesti dana »
Još jedan avion iz Dubaija sleteo u Beograd, otkazana dva kasnija leta
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 83 povezane
Poljoprivrednici od jutros blokirali 4 puta: Ostale blokade obustavljene dok traju pregovori sa Vladom
Nedeljnik pre 52 minutajoš 10 povezanih
Odjednom će se naoblačiti! Vremenski obrt kreće već danas, stiže kiša: Zaobići će samo ova 2 dela Srbije
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih