Povezane vesti

Hitno oglašavanje Željka Mitrovića u kasne sate! "Više nećemo sarađivati, a imena mudraca koji učestvuju u ovoj kvazi-biznis…

Hitno oglašavanje Željka Mitrovića u kasne sate! "Više nećemo sarađivati, a imena mudraca koji učestvuju u ovoj kvazi-biznis…

Kurir pre 3 dana
Vlasnik Pinka, Željko Mitrović, oglasio se bitnom porukom u kasne sate. Obratio se gledaocima koji vole i prate Pink televiziju u Bosni i Hercegovini. - Dragi moji Bošnjaci! Ja kao neko ko je u Sarajevu dobio pasoš Bosne i Hercegovine kao zaslužni… »
'Dragi moji Bošnjaci, neće nas posvađati!' Željko Mitrović odgovorio na potez BH Telekoma da skloni 70 kanala Pinka: stiže naš…

'Dragi moji Bošnjaci, neće nas posvađati!' Željko Mitrović odgovorio na potez BH Telekoma da skloni 70 kanala Pinka: stiže naš…

Večernje novosti pre 2 dana
Vlasnik i direktor Pink Media Group Željko Mitrović oglasio se na svom Instagram profilu povodom skandalozne odluke BH Telekoma da iz svoje ponude isključi 70 kanala TV Pink. Foto: Novosti Mitrović, koji je početkom dvehiljaditih dobio pasoš Bosne i… »
"Više nećemo sarađivati!" Željko Mitrović usred noći saopštio šok vesti, poručio šta će se desiti za 30 dana

"Više nećemo sarađivati!" Željko Mitrović usred noći saopštio šok vesti, poručio šta će se desiti za 30 dana

Telegraf pre 2 dana
Vlasnik Pinka, Željko Mitrović, oglasio se bitnom porukom u kasne sate. Obratio se gledaocima koji vole i prate Pink televiziju u Bosni i Hercegovini. Njegovu objavu prenosimo u celosti: - Dragi moji Bošnjaci! Ja kao neko ko je u Sarajevu dobio pasoš… »

Vesti dana »