Povezane vesti
Rat se proširio! Izrael napadnut
Pravda 02.03.2026
Proiranski Hezbolah je najavio da će ući u rat i suprotstaviti Sjedinjenim Državama i Izraelu zbog njihovih napada na Iran, glavnog pokrovitelja te militantne organizacije. - Preuzećemo svoju dužnost u suprotstavljanju agresiji - navodi lider Hezbolaha… »
Hezbolah ušao u rat, ispaljene rakete na Izrael
Telegraf 02.03.2026
Proiranski Hezbolah je najavio da će ući u rat i suprotstaviti Sjedinjenim Državama i Izraelu zbog njihovih napada na Iran, glavnog pokrovitelja te militantne organizacije. "Preuzećemo svoju dužnost u suprotstavljanju agresiji", navodi lider Hezbolaha… »
I Hezbolah ulazi u rat? "Preuzećemo svoju dužnost u suprotstavljanju agresiji"
Kurir 02.03.2026
Vojni pokret Hezbolah oglasio se povodom eskalacije sukoba na Bliskom istoku poručivši da će se suprotstaviti Sjedinjenim Američkim Državama i Izraelu zbog njihovih udara na Iran. Lider pokreta Naim Kasem izjavio je da će "preuzeti svoju dužnost u… »
Vesti dana »
Ministar (ne)kulture Selaković: "Možete da me povučete za taj Generalštab" VIDEO
Nova pre 59 minutajoš 21 povezana
Iranski vrh se cepa, Revolucionarna garda protiv pregovora, Modžtaba presudio! Amerika je ovo čekala, vrhovni vođa dao sinoć "zeleno svetlo" delegaciji Teherana
Kurir pre 53 minutajoš 22 povezane
Predsednik Izborne komisije na Medicinskom fakultetu: “Video sam razliku u listićima, studentima sam nudio da poništimo izbore"
Nova pre 54 minutajoš 20 povezanih
Pregovori sa Azerbejdžanom u završnoj fazi, krajem maja očekuje se usaglašen ugovor - Gasna elektrana od 500 MW planirana do kraja decenije
Ekapija pre 2 satajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za sredu, 22. april: Oblačno, sa sunčanim intervalima
Serbian News Media pre 29 minutajoš 25 povezanih