Povezane vesti
Tajni sastanci otkrili istinu o početku rata: Zbog ovih informacija bi tek moglo da dođe do eskalacije
NIN pre 1 sat
Zvaničnici administracije američkog predsednika Donalda Trampa priznali su na zatvorenim brifinzima sa osobljem Kongresa da nema obaveštajnih podataka koji sugerišu da je Iran planirao da prvi napadne američke snage, izjavile su dve osobe koje su… »
Rojters: Trampovi zvaničnici priznali da nije postojala obaveštajna informacija da je Iran planirao prvi napad
Danas pre 5 sati
Zvaničnici administracije Donalda Trampa priznali su Kongresu da ne postoje dokazi da je Iran planirao prvi da izveden napad na SAD, preneo je Rojters. Zvaničnici administracije Donalda Tramp tokom zatvorenih brifinga sa osobljem Kongresa u nedelju… »
Tramp ima tri kandidata za vođstvo Irana nakon rata: "Hajde prvo da završimo posao"
Večernje novosti pre 6 sati
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp izjavio je da ima tri kandidata na umu za vođstvo Irana nakon završetka sukoba. Foto: Veštačka inteligencija - Imam tri veoma dobra izbora - rekao je Tramp za "Njujork tajms". On je odbio da otkrije o kome je reč. - Neću ih… »
Tramp ima tri kandidata za vođstvo Irana nakon rata: "Hajde prvo da završimo posao"
Kurir pre 7 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da ima tri kandidata na umu za vođstvo Irana nakon završetka sukoba. - Imam tri veoma dobra izbora - rekao je Tramp za "Njujork tajms". On je odbio da otkrije o kome je reč. - Neću ih sada otkrivati. Hajde prvo da… »
90 minuta tajnih sastanaka i šokantno priznanje iz Pentagona o napadu na Iran: Vest iz Vašingtona odjeknula kao bomba, u…
Kurir pre 7 sati
Zvaničnici Trampove administracije priznali su u nedelju na zatvorenim brifinzima sa osobljem Kongresa da nema obaveštajnih podataka koji ukazuju na to da Iran planira da prvo napadne američke snage, rekle su dve osobe upoznate sa situacijom. Sjedinjene… »
Tramp ima 3 kandidata za vođstvo Irana: "Prvo da završimo posao"
Blic pre 7 sati
Ajatolah je još pre smrti odredio 4 nivoa nasleđivanja na čelu države i vojne hijerarhije Jedna opcija mogla bi da bude povratak Reze Pahlavija, sina poslednjeg iranskog šaha. Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da ima tri kandidata na umu za vođstvo… »
Ko će voditi Iran posle ajatolaha? Tramp kaže: "Niko, svi naslednici Hamneija su mrtvi"
Mondo pre 9 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je za ABC njuz da su potencijalni kandidati koje su Sjedinjene Države identifikovale kao moguće naslednike iranskog rukovodstva ubijeni u zajedničkim američko-izraelskim napadima u subotu. "Napad je bio toliko… »
Tramp spremio zamenu za Hamneija
B92 pre 9 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ima tri kandidata na umu da predvodi Iran, prema pisanju lista Njujork tajms (NYT). "Imam tri veoma dobra kandidata", rekao je, odbijajući da navede imena kandidata. Govoreći o promeni režima u Iranu, Tramp… »
Tramp: Uhvatio sam Hamneija pre nego on mene
Telegraf pre 12 sati
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je za ABC News da su potencijalni kandidati koje su SAD identifikovale kao osobe koji bi mogli da preuzmu Iran ubijeni u subotnjim zajedničkim napadima SAD i Izraela. Naveo je i da je "on uhvatio Hamneija pre nego što je… »
Vesti dana »
Tramp u intervjuu za CNN: Razbijamo Iran, ali "veliki talas" u ovom ratu tek sledi
N1 Info pre 40 minutajoš 32 povezane
Poljoprivrednici nastavljaju proteste, blokirano 12 putnih pravaca
Ozon press pre 10 minutajoš 19 povezanih
BLOG UŽIVO Zlatku Kokanoviću sud odredio pritvor od 30 dana, razlog "uznemirenje javnosti": Poljoprivrednici blokiraju puteve, 17 lokacija u blokadi od 24 sata
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih
Katar obustavio proizvodnju tečnog prirodnog gasa, novi rast cena na berzama
Sputnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Novi iranski napadi širom Bliskog istoka, Kuvajt greškom oborio tri američka aviona
BBC News pre 15 minutajoš 55 povezanih