Povezane vesti

"Nisam ovo očekivao od Jugoslavije": Hit reakcije na srpskog predstavnika na Evroviziji, ljudi ne veruju šta su čuli

"Nisam ovo očekivao od Jugoslavije": Hit reakcije na srpskog predstavnika na Evroviziji, ljudi ne veruju šta su čuli

Mondo pre 1 sat
Pesma 'Kraj mene' izazvala je snažne reakcije na društvenim mrežama širom Evrope, a Srbija je odmah skočila na kladionicama. Ono što je posebno interesantno jeste i da su najveći broj glasova grupi Lavina dali i publika i stručni žiri - što prethodnih… »
Mreže "gore": Stranci oduševljeni, Srbija može da pobedi na Evroviziji? VIDEO

Mreže "gore": Stranci oduševljeni, Srbija može da pobedi na Evroviziji? VIDEO

B92 pre 12 sati
Na Evroviziji u Beču Srbiju će predstavljati grupa Lavina, a iz cele Evrope sada stižu reakcije na našu pesmu koja je privukla veliku pažnju. Nakon što je Lavina sa pesmom "Kraj mene" odnela pobedu na PZE i postala predstavnik Srbije na Evroviziji… »
Evropa u šoku zbog srpskog predstavnika na Evroviziji: Gore mreže zbog metal benda Lavina, stigle prve reakcije

Evropa u šoku zbog srpskog predstavnika na Evroviziji: Gore mreže zbog metal benda Lavina, stigle prve reakcije

Kurir pre 12 sati
Metal sastav Lavina iz Niša predstavljaće Srbiju na Evroviziji 2026 u Beču sa pesmom „Kraj mene“, a reakcije iz inostranstva već su zapalile društvene mreže. Dok se u zemlji još sležu utisci nakon finala Pesma za Evroviziju, Evropa bruji o srpskom… »
Evropa u šoku zbog srpskog predstavnika na Evroviziji Mreže gore zbog „Lavine“: „Ovo će naterati celu halu u Beču da ustane!“…

Evropa u šoku zbog srpskog predstavnika na Evroviziji Mreže gore zbog „Lavine“: „Ovo će naterati celu halu u Beču da ustane!“…

Blic pre 14 sati
Pesma 'Kraj mene' izazvala je snažne reakcije na društvenim mrežama širom Evrope, a Srbija je odmah skočila na kladionicama. Domaća publika ponosno slavi pobedu benda, iznenađena što je metal žanr konačno dobio šansu da predstavlja Srbiju na velikoj… »
Šok u Evropi zbog srpske "Lavine": Reakcije stranaca "gore" na mrežama

Šok u Evropi zbog srpske "Lavine": Reakcije stranaca "gore" na mrežama

Telegraf pre 15 sati
Metal bend " Lavina" pobednik je festivala "Pesma za Evroviziju 2026" i predstavljaće Srbiju u Beču na Evroviziji. Njihova pesma "Kraj mene" donela im je ubedljivu pobedu, a reakcije iz inostranstva već su preplavile društvene mreže. Srbija je, čini se… »

Vesti dana »