Povezane vesti

Ješić: Bio sam veza između studenata i opozicije, komunikacija je potom prekinuta

Ješić: Bio sam veza između studenata i opozicije, komunikacija je potom prekinuta

In medija 02.03.2026
Predsednik pokreta Solidarnost Goran Ješić izjavio je da je na predlog predstavnika novosadskog i beogradskog univerziteta bio izabran da bude veza između studentskog pokreta i opozicije, kao i da je dobio papir čiji je sadržaj prethodno usaglašen, koji… »
Goran Ješić: Bio sam izabran za vezu između studenata i opozicije, ali je komunikacija prestala

Goran Ješić: Bio sam izabran za vezu između studenata i opozicije, ali je komunikacija prestala

Glas Šumadije 02.03.2026
Predsednik pokreta Solidarnost Goran Ješić izjavio je večeras da je na predlog predstavnika novosadskog i beogradskog univerziteta bio izabran da bude veza između studentskog pokreta i opozicije, kao i da je dobio papir čiji je sadržaj prethodno… »
Treba li opozicija da se povuče u korist studentske liste? Trenutno ni ne komuniciraju

Treba li opozicija da se povuče u korist studentske liste? Trenutno ni ne komuniciraju

Radio 021 02.03.2026
Predsednik pokreta Solidarnost Goran Ješić izjavio je da je na predlog predstavnika novosadskog i beogradskog univerziteta bio izabran da bude veza između studentskog pokreta i opozicije. Ješić je rekao i da je dobio papir čiji je sadržaj prethodno… »

Vesti dana »

Izvoz nafte zabranjen do 2. jula

Izvoz nafte zabranjen do 2. jula

Radio 021 pre 49 minutajoš 21 povezana
Sa čačanskih česmi teče samo tehnička voda

Sa čačanskih česmi teče samo tehnička voda

BBC News pre 1 satjoš 22 povezane
GSP nakon analize otkrio uzrok tramvajske nezgode na Dorćolu

GSP nakon analize otkrio uzrok tramvajske nezgode na Dorćolu

Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 20 povezanih