Povezane vesti
Kraj opsade Sarajeva: 'Snajperista me imao na nišanu, ali je odabrao da ubije dete'
Radio 021 02.03.2026
Ljudi koji su rat u prvoj polovini 1990-ih proveli u Sarajevu i oni koji su mu se posle rata vratili pričaju njihova iskustva posle tri decenije od kraja opsade grada u februaru 1996. CHRISTOPHE SIMON/AFP Više od 11.000 civila je ubijeno tokom opsade… »
Kraj opsade Sarajeva: 'Snajperista me imao na nišanu, ali je odabrao da ubije dete'
BBC News 02.03.2026
Ljudi koji su rat u prvoj polovini 1990-ih proveli u Sarajevu i oni koji su mu se posle rata vratili pričaju njihova iskustva posle tri decenije od kraja opsade grada u februaru 1996. Vest da je posle gotovo četiri godine zvanično završena opsada glavnog… »
NIN 02.03.2026
Vest da je posle gotovo četiri godine zvanično završena opsada glavnog grada Bosne i Hercegovine, Nada Cvitešić čula je preko radija, dok se u autobusu vozila iz Crne Gore prema rodnom Sarajevu. "Kada sam došla, poljubila sam zgradu u kojoj sam živela"… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Netanjahu: Akcije Hezbolaha prete da sruše primirje Izraela i Libana; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 1 satjoš 108 povezanih
Godišnjica eksplozije u Černobilju: Koliko je žrtava nuklearne katastrofe
Beta pre 2 satajoš 43 povezane
Bakingemska palata: Vode se razgovori o tome kako pucnjava u Vašingtonu utiče na posetu kralja Čarlsa Americi
Insajder pre 2 satajoš 88 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Pravo u centar pre 5 satijoš 27 povezanih