Povezane vesti
Kraj opsade Sarajeva: 'Snajperista me imao na nišanu, ali je odabrao da ubije dete'
Radio 021 pre 13 sati
Ljudi koji su rat u prvoj polovini 1990-ih proveli u Sarajevu i oni koji su mu se posle rata vratili pričaju njihova iskustva posle tri decenije od kraja opsade grada u februaru 1996. CHRISTOPHE SIMON/AFP Više od 11.000 civila je ubijeno tokom opsade… »
Kraj opsade Sarajeva: 'Snajperista me imao na nišanu, ali je odabrao da ubije dete'
BBC News pre 13 sati
Ljudi koji su rat u prvoj polovini 1990-ih proveli u Sarajevu i oni koji su mu se posle rata vratili pričaju njihova iskustva posle tri decenije od kraja opsade grada u februaru 1996. Vest da je posle gotovo četiri godine zvanično završena opsada glavnog… »
NIN pre 13 sati
Vest da je posle gotovo četiri godine zvanično završena opsada glavnog grada Bosne i Hercegovine, Nada Cvitešić čula je preko radija, dok se u autobusu vozila iz Crne Gore prema rodnom Sarajevu. "Kada sam došla, poljubila sam zgradu u kojoj sam živela"… »
Vesti dana »
Odložen prvi planirani let iz Dubaija za Beograd od početka rata na Bliskom Istoku
Sputnik pre 32 minutajoš 24 povezane
Policija ponovo privela Zlatka Kokanovića, određen mu pritvor do 30 dana
Danas pre 4 satijoš 16 povezanih
Alimpijević: Odbijali smo da odustanemo, igrali smo do kraja srcem
RTS pre 13 minutajoš 67 povezanih