Povezane vesti

Kraj opsade Sarajeva: 'Snajperista me imao na nišanu, ali je odabrao da ubije dete'

Kraj opsade Sarajeva: 'Snajperista me imao na nišanu, ali je odabrao da ubije dete'

Radio 021 pre 13 sati
Ljudi koji su rat u prvoj polovini 1990-ih proveli u Sarajevu i oni koji su mu se posle rata vratili pričaju njihova iskustva posle tri decenije od kraja opsade grada u februaru 1996. CHRISTOPHE SIMON/AFP Više od 11.000 civila je ubijeno tokom opsade… »

BBC News pre 13 sati
Ljudi koji su rat u prvoj polovini 1990-ih proveli u Sarajevu i oni koji su mu se posle rata vratili pričaju njihova iskustva posle tri decenije od kraja opsade grada u februaru 1996. Vest da je posle gotovo četiri godine zvanično završena opsada glavnog… »

NIN pre 13 sati
Vest da je posle gotovo četiri godine zvanično završena opsada glavnog grada Bosne i Hercegovine, Nada Cvitešić čula je preko radija, dok se u autobusu vozila iz Crne Gore prema rodnom Sarajevu. "Kada sam došla, poljubila sam zgradu u kojoj sam živela"… »

Vesti dana »