Povezane vesti

Milica Todorović otkrila naviku Saše Popovića za koju su znali samo najbliži i vrlo je čudna: "Voleo je da..."

Milica Todorović otkrila naviku Saše Popovića za koju su znali samo najbliži i vrlo je čudna: "Voleo je da..."

Telegraf pre 1 dan
Milica Todorović govorila je u filmu "Sale" posvećenom Saši Popoviću. Ona se prisetila toga kakav je prema njoj bio estradni mag, otkrivši i naviku koju je imao, a koja je svima oko njega bila simpatična i neobična. - Mi smo dosta vremena provodili na… »
Milica Todorović u suzama o Saši Popoviću: Otkrila njegovu naviku koja je mnogima bila čudna

Milica Todorović u suzama o Saši Popoviću: Otkrila njegovu naviku koja je mnogima bila čudna

Mondo pre 1 dan
Dokumentarni film "Sale", posvećen životu i karijeri Saša Popović, izazvao je veliku pažnju javnosti i probudio brojne emocije kod publike. Među sagovornicima koji su govorili o saradnji i uspomenama našla se i Milica Todorović, pobednica takmičenja… »
"Doneo mi je kozu!" Marija Šerifović se prisetila kako je Saša ostavio u čudu: "To mu je sigurno neko smislio"

"Doneo mi je kozu!" Marija Šerifović se prisetila kako je Saša ostavio u čudu: "To mu je sigurno neko smislio"

Telegraf pre 2 dana
Dokumentarni film "Sale", o Saši Popoviću, izazvao je veliku pažnju javnosti, a emotina priča o životu i karijeri estradnog maga zaokružena je ispovestima porodice, prijatelja i najbližih saradnika koji su podelili uspomene na njega. U filmu je govorila… »
"Pitao se da li postoji nešto bolje" Milica Todorović na ivici suza o navici Saše Popovića koja je mnogima bila čudna

"Pitao se da li postoji nešto bolje" Milica Todorović na ivici suza o navici Saše Popovića koja je mnogima bila čudna

Blic pre 2 dana
Milica Todorović podelila je anegdotu o druženjima sa Popovićem na Bežanijskoj kosi. Lepa Brena je govorila o Popoviću sa suzama. Veliku pažnju javnosti izazvao je dokumentarni film „Sale“ o Saši Popoviću. Među sagovornicima bila je i Milica Todorović… »

Vesti dana »