Povezane vesti
'Imala sam 36 transfuzija tokom trudnoće'
BBC News pre 25 dana
Talasemija može da se ispreči u rađanju zdrave bebe, ali Kindžal iz Indije nije želela da odustane od želje da postane majka. „Prvi put kad sam videla lice moje ćerke, zaboravila sam na sve patnje tokom trudnoće", kaže Kindžal Lati, iz Ahmedabada u… »
Radio 021 pre 25 dana
Talasemija može da se ispreči u rađanju zdrave bebe, ali Kindžal iz Indije nije želela da odustane od želje da postane majka. Pavan Jaishwal Par je presrećan što se bolest nije prenela na bebu „Prvi put kad sam videla lice moje ćerke, zaboravila sam na… »
NIN pre 25 dana
"Prvi put kad sam videla lice moje ćerke, zaboravila sam na sve patnje tokom trudnoće", kaže Kindžal Lati, iz Ahmedabada u Indiji. "Zaplakala sam, a isto tako je zaplakao i moj muž." Sve do tog trenutka brak i majčinstvo su oduvek delovali kao daleki san… »
‘Imala sam 36 transfuzija tokom trudnoće’
Danas pre 25 dana
„Prvi put kad sam videla lice moje ćerke, zaboravila sam na sve patnje tokom trudnoće“, kaže Kindžal Lati, iz Ahmedabada u Indiji. „Zaplakala sam, a isto tako je zaplakao i moj muž.“ Sve do tog trenutka brak i majčinstvo su oduvek delovali kao daleki san… »
Vesti dana »
Policija na Filozofskom fakultetu sprovodi istragu o smrti devojke, tužilaštvo sumnja na propuste uprave
RTS pre 1 satjoš 88 povezanih
Rubio očekuje kraj vojne operacije za nekoliko nedelja; G7 zahteva prekid napada na civile u Iranu
RTS pre 36 minutajoš 28 povezanih
"Zelenski je slagao"! Marko Rubio oštro demantovao predsednika Ukrajine: SAD nisu uslovile bezbednosne garancije Kijevu
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih
Rektorka Univerziteta umetnosti: Nemamo šta da krijemo, sednica Odbora za obrazovanje prilika za dijalog
N1 Info pre 4 satijoš 26 povezanih
Novo poskupljenje goriva u Srbiji - Koliko ćemo plaćati narednih sedam dana?
Kamatica pre 1 satjoš 140 povezanih