Povezane vesti
'Imala sam 36 transfuzija tokom trudnoće'
BBC News pre 13 sati
Talasemija može da se ispreči u rađanju zdrave bebe, ali Kindžal iz Indije nije želela da odustane od želje da postane majka. „Prvi put kad sam videla lice moje ćerke, zaboravila sam na sve patnje tokom trudnoće", kaže Kindžal Lati, iz Ahmedabada u… »
Radio 021 pre 13 sati
Talasemija može da se ispreči u rađanju zdrave bebe, ali Kindžal iz Indije nije želela da odustane od želje da postane majka. Pavan Jaishwal Par je presrećan što se bolest nije prenela na bebu „Prvi put kad sam videla lice moje ćerke, zaboravila sam na… »
‘Imala sam 36 transfuzija tokom trudnoće’
Danas pre 12 sati
„Prvi put kad sam videla lice moje ćerke, zaboravila sam na sve patnje tokom trudnoće“, kaže Kindžal Lati, iz Ahmedabada u Indiji. „Zaplakala sam, a isto tako je zaplakao i moj muž.“ Sve do tog trenutka brak i majčinstvo su oduvek delovali kao daleki san… »
NIN pre 12 sati
"Prvi put kad sam videla lice moje ćerke, zaboravila sam na sve patnje tokom trudnoće", kaže Kindžal Lati, iz Ahmedabada u Indiji. "Zaplakala sam, a isto tako je zaplakao i moj muž." Sve do tog trenutka brak i majčinstvo su oduvek delovali kao daleki san… »
Vesti dana »
Odložen prvi planirani let iz Dubaija za Beograd nakon početka sukoba na Bliskom istoku
Nova pre 13 minutajoš 24 povezane
Tramp: Iran bi došao do nuklearnog oružja da ih nismo sprečili, postali su pretnja
Euronews pre 3 satajoš 39 povezanih
Alimpijević bez dlake na jeziku: „Ili neka zabrane svima ili nek daju svima šansu da igraju, postalo je smešno!“
Hot sport pre 13 minutajoš 67 povezanih