Povezane vesti
Dragana Katić potresnim govorom otpočela emisiju: S knedlom u grlu izustila jedno i sve rasplakala
Mondo pre 7 dana
Emisiju " Nikad nije kasno" emitovanu sinoć, pevački je otvorio Dejan Ćirković Ćira čuvenim hitom Bijelog dugmeta "Meni se ne spava". Posle njega, voditeljka Dragana Katić svima se obratila tužnim rečima. - Hvala ti što si baš ti otvorio večerašnju… »
Neviđen početak emisije "Nikad nije kasno" zbog najave Dragane Katić svi u studiju ućutali, a onda je usledio aplauz: "Ovo je…
Blic pre 7 dana
Emisija 'Nikad nije kasno' ove nedelje počela je neočekivano emotivno i tiho. Dejan Ćirković Ćira otvorio je emisiju pesmom 'Meni se ne spava', čija je simbolika bila vezana za datum emitovanja. Ovonedeljno izdanje popularne emisije "Nikad nije kasno"… »
Dragana Katić potresnim govorom otvorila emisiju "Nikad nije kasno": S knedlom u grlu jedva izustila ove reči
Telegraf pre 7 dana
Emisiju "Nikad nije kasno" emitovanu prošle noći, 1. marta, pevački je otvorio Dejan Ćirković Ćira čuvenim hitom Bijelog Dugmeta "Meni se ne spava". Nakon njega, voditeljka Dragana Katić svima se obratila tužnim rečima. Njen govor rasplakao je publiku u… »
Vesti dana »
Jokiću podmetnuo nogu, pa ga udario laktom: Sramota šta radi najprljaviji igrač u NBA
Mondo pre 11 minutajoš 14 povezanih
Proleće i olujna košava, evo dokle će da traje: Vremenska prognoza za utorak, 10. mart
Večernje novosti pre 6 satijoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Tramp za brzi prekid vatre u Ukrajini, Putin pohvalio američke posredničke napore, Zelenski za nove pregovore
RTV pre 21 minutajoš 4 povezane
Na današnji dan: Ostavka vlade Vojislava Koštunice, umro Sterija, osuđen ubica Martina Lutera Kinga
Radio 021 pre 11 minutajoš 2 povezane