Povezane vesti
"Trudnu si me ostavio" Maja Marinković zapenila na Janjuša, zadala mu niske udarce: "Patila bih ceo život da sam rodila tvoje…
Blic pre 21 dana
U rijalitiju 'Zadruga 9 Elita' došlo je do žestoke svađe između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Tokom rasprave Maja je spomenula prekinutu trudnoću i istakla da joj je drago što nije rodila dete Janjušu. Neviđeni haos tresao je zidove Bele… »
"Trudnu si me ostavio, ponižavao..." Maja Marinković iskalila sav bes na Janjuša, evo šta kaže o nominaciji: On je đubre…
Kurir pre 21 dana
Iako se činilo da su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš uplovili u mirnu luku i da je njihov odnos konačno prijateljski i zdrav, dogodila se nova svađa. Bivši ljubavni par se dotakao najboljnije teme iz prošlosti, te se sve orilo od žestokog… »
Vesti dana »
Evropske akcije porasle nakon što je Tramp najavio deeskalaciju sukoba sa Iranom
RTV pre 15 minutajoš 67 povezanih
Advokati uhapšenih studenata u Novom Pazaru još uvek nisu dobili uvid u krivičnu prijavu
Nova pre 10 minutajoš 38 povezanih
Đurđević Stamenkovski: „5,5 milijardi dinara za mere aktivne politike zapošljavanja“
Serbian News Media pre 15 minutajoš 25 povezanih
Tramp pregovara sa "skrivenim liderom" Irana; Ovo je 15 ključnih tačaka
B92 pre 4 satijoš 59 povezanih