Povezane vesti

"Trudnu si me ostavio" Maja Marinković zapenila na Janjuša, zadala mu niske udarce: "Patila bih ceo život da sam rodila tvoje…

"Trudnu si me ostavio" Maja Marinković zapenila na Janjuša, zadala mu niske udarce: "Patila bih ceo život da sam rodila tvoje…

Blic pre 7 sati
U rijalitiju 'Zadruga 9 Elita' došlo je do žestoke svađe između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Tokom rasprave Maja je spomenula prekinutu trudnoću i istakla da joj je drago što nije rodila dete Janjušu. Neviđeni haos tresao je zidove Bele… »
"Trudnu si me ostavio, ponižavao..." Maja Marinković iskalila sav bes na Janjuša, evo šta kaže o nominaciji: On je đubre…

"Trudnu si me ostavio, ponižavao..." Maja Marinković iskalila sav bes na Janjuša, evo šta kaže o nominaciji: On je đubre…

Kurir pre 6 sati
Iako se činilo da su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš uplovili u mirnu luku i da je njihov odnos konačno prijateljski i zdrav, dogodila se nova svađa. Bivši ljubavni par se dotakao najboljnije teme iz prošlosti, te se sve orilo od žestokog… »

Vesti dana »