Povezane vesti
3 meseca nakon porođaja srpska influenserka opet trudna! Priznala da li je to planirala: "Prepala sam se..."
Telegraf pre 24 sata
Influenserka Anđela Đorđević (26) objavila je radosnu vest - samo tri meseca nakon porođaja, ponovo je trudna. Na svom Instagram profilu podelila je snimak i iskreno razgovarala sa pratiocima, a potom i pokazala stomak. - Ljudi, ja sam ponovo trudna. Ne… »
Srpska influenserka (26) tri meseca posle porođaja ponovo trudna, objavila lepu vest: "Za mene je to bio šok, prepala sam se"
Blic pre 1 dan
Ona i njen partner su to želeli i planirali, želeći malu razliku između dece. Vest je podelila sa pratiocima uz snimak na kome pokazuje trudnički stomak. Influenserka Anđela Đorđević (26) porodila se 9. septembra 2025. godine, a samo tri meseca nakon… »
"Prepala sam se": Naša poznata influenserka trudna tri meseca nakon porođaja
Nova pre 1 dan
Popularna influenserka Anđela Đorđević saopštila je da je ostala u drugom stanju samo tri meseca nakon što je rodila prvo dete. Ona i njen suprug Aleksa su početkom septembra dobili sina kome su dali ime Konstantin, a sada je influenserka podelila da je… »
Vesti dana »
Prva grupa srpskih državljana vratila se u Beograd letom iz Dubaija
Bloomberg Adria pre 7 minutajoš 52 povezane
Održan sastanak poljoprivrednika koji protestuju i šefa kabineta ministra poljoprivrede
Jugmedia pre 32 minutajoš 25 povezanih
Novi napadi na Bliskom istoku, Tramp: 'Imamo dovoljno oružja da ratujemo zauvek'
BBC News pre 1 satjoš 52 povezane
Sofronijević: Putnički vozovi do Budimpešte od 27. marta, cena karte najverovatnije 25 evra u jednom pravcu
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 20 povezanih
Prvi avion iz Dubaija sa državljanima Srbije sleteo u Beograd: Svim putnicima upućen apel (video)
Mondo pre 5 satijoš 26 povezanih