Povezane vesti

3 meseca nakon porođaja srpska influenserka opet trudna! Priznala da li je to planirala: "Prepala sam se..."

3 meseca nakon porođaja srpska influenserka opet trudna! Priznala da li je to planirala: "Prepala sam se..."

Telegraf pre 24 sata
Influenserka Anđela Đorđević (26) objavila je radosnu vest - samo tri meseca nakon porođaja, ponovo je trudna. Na svom Instagram profilu podelila je snimak i iskreno razgovarala sa pratiocima, a potom i pokazala stomak. - Ljudi, ja sam ponovo trudna. Ne… »
Srpska influenserka (26) tri meseca posle porođaja ponovo trudna, objavila lepu vest: "Za mene je to bio šok, prepala sam se"

Srpska influenserka (26) tri meseca posle porođaja ponovo trudna, objavila lepu vest: "Za mene je to bio šok, prepala sam se"

Blic pre 1 dan
Ona i njen partner su to želeli i planirali, želeći malu razliku između dece. Vest je podelila sa pratiocima uz snimak na kome pokazuje trudnički stomak. Influenserka Anđela Đorđević (26) porodila se 9. septembra 2025. godine, a samo tri meseca nakon… »
"Prepala sam se": Naša poznata influenserka trudna tri meseca nakon porođaja

"Prepala sam se": Naša poznata influenserka trudna tri meseca nakon porođaja

Nova pre 1 dan
Popularna influenserka Anđela Đorđević saopštila je da je ostala u drugom stanju samo tri meseca nakon što je rodila prvo dete. Ona i njen suprug Aleksa su početkom septembra dobili sina kome su dali ime Konstantin, a sada je influenserka podelila da je… »

Vesti dana »