Povezane vesti
Ambasador Irana u Srbiji: Ubijanje vrhovnog vođe Islamske republike veoma opasan presedan koji može imati nesagledive…
Nova 02.03.2026
Ambasador Irana u Srbiji Mohamed Sadek Fazli kazao je za N1 da je Iran u ovom trenutku "u fazi odbrane", kao i da su "uvek bili pristalice deeskalacije i razgovora". "Dokle god postoji napad, mi ćemo se braniti, to će svaki razuman čovek učiniti. Kao što… »
Ambasador Irana u Srbiji: Branićemo se dok traju napadi, civili nisu meta
Nova 02.03.2026
Ambasador Irana u Srbiji Mohamed Sadek Fazli kazao je za N1 da je Iran u ovom trenutku "u fazi odbrane", kao i da su "uvek bili pristalice deeskalacije i razgovora". "Dokle god postoji napad, mi ćemo se braniti, to će svaki razuman čovek učiniti. Kao što… »
Ambasador Irana u Srbiji: Dok god postoji napad - branićemo se, nemamo nameru da gađamo civilne objekte
N1 Info 02.03.2026
Vesti dana »
Predsednik Vučić nastavlja konsultacije sa još tri stranke, obraćanje medijima u 13 časova
RTS pre 47 minutajoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Ponudili smo Rusiji energetsko primirje; Kremlj: Nismo upoznati s dolaskom Vitkofa u Kijev
RTV pre 13 minutajoš 1 povezana
Danas se praznuju Blagovesti - jedan od najvažnijih i najradosnijih praznika u hrišćanskom kalendaru
RTV pre 53 minutajoš 1 povezana