Povezane vesti
Ambasador Irana u Srbiji: Ubijanje vrhovnog vođe Islamske republike veoma opasan presedan koji može imati nesagledive…
Nova pre 9 sati
Ambasador Irana u Srbiji Mohamed Sadek Fazli kazao je za N1 da je Iran u ovom trenutku "u fazi odbrane", kao i da su "uvek bili pristalice deeskalacije i razgovora". "Dokle god postoji napad, mi ćemo se braniti, to će svaki razuman čovek učiniti. Kao što… »
Ambasador Irana u Srbiji: Branićemo se dok traju napadi, civili nisu meta
Nova pre 10 sati
Ambasador Irana u Srbiji Mohamed Sadek Fazli kazao je za N1 da je Iran u ovom trenutku "u fazi odbrane", kao i da su "uvek bili pristalice deeskalacije i razgovora". "Dokle god postoji napad, mi ćemo se braniti, to će svaki razuman čovek učiniti. Kao što… »
Ambasador Irana u Srbiji: Dok god postoji napad - branićemo se, nemamo nameru da gađamo civilne objekte
N1 Info pre 11 sati
Vesti dana »
Odložen prvi planirani let iz Dubaija za Beograd nakon početka sukoba na Bliskom istoku
Nova pre 13 minutajoš 24 povezane
BLOG UŽIVO Zlatku Kokanoviću sud odredio pritvor od 30 dana, razlog "uznemirenje javnosti": Poljoprivrednici blokiraju puteve, 17 lokacija u blokadi od 24 sata
Nova pre 3 satajoš 16 povezanih
Tramp: Razbijamo Iran, veliki talas tek dolazi, udari će trajati koliko god bude potrebno
RTV pre 3 satajoš 39 povezanih
Košarkaši Srbije poraženi od Turske u meču kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo
Sandžak haber pre 18 minutajoš 67 povezanih