Povezane vesti

Radulović: Sve poruke sa skupa „Država to smo mi“ su poruke nasilja

Radulović: Sve poruke sa skupa „Država to smo mi“ su poruke nasilja

Niške vesti pre 2 sata
On je istakao da je skup „Država to smo mi“ održan u vreme kada pravoslavni vernici obeležavaju nedelju pravoslavlja, prvu nedelju vaskršnjeg posta. „Mi smo prosto ostali zgroženi onom slikom, prizorom makete krsta sa razapetim predsednikom Republike… »
Radulović o skupu „Država, to smo mi”: Poruka bezumne mržnje, sve se svodi na nasilnu promenu vlasti

Radulović o skupu „Država, to smo mi”: Poruka bezumne mržnje, sve se svodi na nasilnu promenu vlasti

Gradski portal 018 pre 3 sata
U Nišu je 1. marta održan studentski skup pod nazivom „Država, to smo mi”, na godišnjicu prošlogodišnjeg, najvećeg okupljanja u Nišu, kada je usvojen takozvani Studentski edikt, dokument koji su studenti u blokadi tada predstavili kao „zavet budućnosti i… »
Arhiv javnih skupova: Oko 8.200 ljudi na protestu u Nišu 1. marta

Arhiv javnih skupova: Oko 8.200 ljudi na protestu u Nišu 1. marta

N1 Info pre 4 sati
Studentskom protestu u Nišu 1. marta prisustvovalo je oko 8.200 građana što je srazmerno broju stanovnika, kao da se u Beogradu okupilo 62.000 ljudi, objavio je Arhiv javnih skupova. "Na protestu 'Država, to smo mi' u 17.25 časova na Trgu kralja Milana… »
Arhiv javnih skupova: „Na studentskom protestu u Nišu oko 8.200 ljudi“

Arhiv javnih skupova: „Na studentskom protestu u Nišu oko 8.200 ljudi“

Serbian News Media pre 4 sati
Sinoćnjem studentskom protestu u Nišu prisustvovalo je oko 8.200 građana što je srazmerno broju stanovnika, kao da se u Beogradu okupilo 62.000 ljudi, objavio je Arhiv javnih skupova. „Na protestu ‘Država, to smo mi’ u 17.25 časova na Trgu kralja Milana… »
Objavljeno koliko je bilo učesnika protesta u Nišu

Objavljeno koliko je bilo učesnika protesta u Nišu

Pravda pre 4 sati
Godinu dana je prošlo od najmasovnijeg studentskog skupa u Nišu, a juče je održan novi protest u ovom gradu i to pod nazivom "Država, to smo mi". Studenti u blokadi i građani želeli su da pokažu i podsete vlast da njihovo nezadovoljstvo trenutnom… »
Arhiv javnih skupova: Na studentskom skupu u Nišu 8.200 ljudi

Arhiv javnih skupova: Na studentskom skupu u Nišu 8.200 ljudi

Medijska kutija pre 3 sata
Na studentskom „Država, to smo mi!“ u Nišu, u organizaciji niških studenata u blokadi, sinoć je bilo 8.200 ljudi, saopštio je Arhiv javnih skupova. „Na protestu „Država, to smo mi“ u 17.25 časova na Trgu kralja Milana okupilo se oko 8.200 ljudi… »
Protest „Država, to smo mi“ održan u Nišu, studenti i građani zahtevaju odgovornost, pravdu i istinu

Protest „Država, to smo mi“ održan u Nišu, studenti i građani zahtevaju odgovornost, pravdu i istinu

Mašina pre 5 sati
Godinu dana nakon najvećeg protesta u istoriji Niša, studenti iz tog grada organizovali su skup „Država, to smo mi“. Građani su se okupljali na dve lokacije – kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod Delte. Kolone su se spojile u centru, na Trgu kralja… »
Arhiv javnih skupova: Na protestu u Nišu oko 8.200 građana

Arhiv javnih skupova: Na protestu u Nišu oko 8.200 građana

Južne vesti pre 5 sati
Na protestu „Država, to smo mi“, koji je održan tačno godinu dana nakon najposećenijeg protesta u Nišu, bilo je oko 8.200 ljudi, prema proceni Arhiva javnih skupova, organizacije koja se bavi prebrojavanjem učesnika na protestima. Sa dve lokacije pošle… »
Arhiv javnih skupova objavio koliko je građana sinoć bilo na protestu u Nišu

Arhiv javnih skupova objavio koliko je građana sinoć bilo na protestu u Nišu

Danas pre 5 sati
Na studentskom i građanskim skupu „Država, to smo mi!“, u organizaciji niških studenata u blokadi, sinoć je bilo 8.200 ljudi, saopštio je Arhiv javnih skupova. „Na protestu „Država, to smo mi“ u 17.25 č na Trgu kralja Milana okupilo se oko 8.200 ljudi… »
Arhiv javnih skupova: Na protestu u Nišu okupilo se oko 8.200 ljudi

Arhiv javnih skupova: Na protestu u Nišu okupilo se oko 8.200 ljudi

Naissus info pre 5 sati
Na protestu “Država, to smo mi” u 17.25 časova na Trgu kralja Milana okupilo se oko 8.200 ljudi, navode iz Arhiva javnih skupova. “Srazmerno broju stanovnika, to je kao da je u Beogradu na ulici 62.000 ljudi“, navode. Prema proceni izveštača na protestu… »
Objavljeno koliko je ljudi bilo na protestu u Nišu

Objavljeno koliko je ljudi bilo na protestu u Nišu

Nova pre 5 sati
Godinu dana je prošlo od najmasovnijeg studentskog skupa u Nišu, a juče je održan novi protest u ovom gradu i to pod nazivom "Država, to smo mi". Studenti u blokadi i građani želeli su da pokažu i podsete vlast da njihovo nezadovoljstvo nije nestalo… »
Radulović: Poruke sa skupa „Država, to smo mi“ su poruke nasilja i destabilizacije Srbije

Radulović: Poruke sa skupa „Država, to smo mi“ su poruke nasilja i destabilizacije Srbije

Glas juga pre 6 sati
Radulović je rekao da je skup održan na Nedelju pravoslavlja, prvu nedelju Vaskršnjeg posta, i ocenio da je posebno uznemirujuća bila scena makete krsta sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Za pravoslavne hrišćane krst je simbol dobrovoljne… »
Niš je ustao: „Država to smo mi!“

Niš je ustao: „Država to smo mi!“

Pravo u centar pre 5 sati
Na godišnjicu protesta Studentski edikt, u Nišu je 1. marta održan protest „Država, to smo mi“. Okupljanje studenata/kinja i građana/ki je u 16 časova počelo na dve lokacije: na raskrsnici kod Tržnog centra Delta Planet i u parku ispred Apelacionog suda… »
Veliki protest u Nišu: Država, to smo mi

Veliki protest u Nišu: Država, to smo mi

Bujanovačke pre 7 sati
Bujanovac, Niš, 2. mart 2026. (foto Južne vesti) – Godinu dana od najmasovnijeg studentskog skupa u Nišu, u nedelju je održan novi protest pod nazivom “Država, to smo mi” na kojem se okupilo hiljade građana. Dve kolone koje su krenule od Apelacionog suda… »
Više hiljada ljudi na protestu „Država, to smo mi“ u Nišu: Kome su studenti poručili da moraju da „stanu zajedno“ u borbi…

Više hiljada ljudi na protestu „Država, to smo mi“ u Nišu: Kome su studenti poručili da moraju da „stanu zajedno“ u borbi…

Danas pre 19 sati
Ovo je naša borba protiv kriminala i korupcije, protiv autoritarnog režima koji rasprodaje deo po deo naše lepe zemlje i za to da institucije budu jače od pojedinca. Kako bi u toj borbi pobedili, moramo da se udružimo, prevaziđemo sve naše razlike i… »

Vesti dana »