Povezane vesti
Radulović: Sve poruke sa skupa „Država to smo mi“ su poruke nasilja
Niške vesti pre 2 sata
On je istakao da je skup „Država to smo mi“ održan u vreme kada pravoslavni vernici obeležavaju nedelju pravoslavlja, prvu nedelju vaskršnjeg posta. „Mi smo prosto ostali zgroženi onom slikom, prizorom makete krsta sa razapetim predsednikom Republike… »
Radulović o skupu „Država, to smo mi”: Poruka bezumne mržnje, sve se svodi na nasilnu promenu vlasti
Gradski portal 018 pre 3 sata
U Nišu je 1. marta održan studentski skup pod nazivom „Država, to smo mi”, na godišnjicu prošlogodišnjeg, najvećeg okupljanja u Nišu, kada je usvojen takozvani Studentski edikt, dokument koji su studenti u blokadi tada predstavili kao „zavet budućnosti i… »
Arhiv javnih skupova: Oko 8.200 ljudi na protestu u Nišu 1. marta
N1 Info pre 4 sati
Studentskom protestu u Nišu 1. marta prisustvovalo je oko 8.200 građana što je srazmerno broju stanovnika, kao da se u Beogradu okupilo 62.000 ljudi, objavio je Arhiv javnih skupova. "Na protestu 'Država, to smo mi' u 17.25 časova na Trgu kralja Milana… »
Arhiv javnih skupova: „Na studentskom protestu u Nišu oko 8.200 ljudi“
Serbian News Media pre 4 sati
Sinoćnjem studentskom protestu u Nišu prisustvovalo je oko 8.200 građana što je srazmerno broju stanovnika, kao da se u Beogradu okupilo 62.000 ljudi, objavio je Arhiv javnih skupova. „Na protestu ‘Država, to smo mi’ u 17.25 časova na Trgu kralja Milana… »
Objavljeno koliko je bilo učesnika protesta u Nišu
Pravda pre 4 sati
Godinu dana je prošlo od najmasovnijeg studentskog skupa u Nišu, a juče je održan novi protest u ovom gradu i to pod nazivom "Država, to smo mi". Studenti u blokadi i građani želeli su da pokažu i podsete vlast da njihovo nezadovoljstvo trenutnom… »
Arhiv javnih skupova: Na studentskom skupu u Nišu 8.200 ljudi
Medijska kutija pre 3 sata
Na studentskom „Država, to smo mi!“ u Nišu, u organizaciji niških studenata u blokadi, sinoć je bilo 8.200 ljudi, saopštio je Arhiv javnih skupova. „Na protestu „Država, to smo mi“ u 17.25 časova na Trgu kralja Milana okupilo se oko 8.200 ljudi… »
Protest „Država, to smo mi“ održan u Nišu, studenti i građani zahtevaju odgovornost, pravdu i istinu
Mašina pre 5 sati
Godinu dana nakon najvećeg protesta u istoriji Niša, studenti iz tog grada organizovali su skup „Država, to smo mi“. Građani su se okupljali na dve lokacije – kod Apelacionog suda i na kružnom toku kod Delte. Kolone su se spojile u centru, na Trgu kralja… »
Arhiv javnih skupova: Na protestu u Nišu oko 8.200 građana
Južne vesti pre 5 sati
Na protestu „Država, to smo mi“, koji je održan tačno godinu dana nakon najposećenijeg protesta u Nišu, bilo je oko 8.200 ljudi, prema proceni Arhiva javnih skupova, organizacije koja se bavi prebrojavanjem učesnika na protestima. Sa dve lokacije pošle… »
Arhiv javnih skupova objavio koliko je građana sinoć bilo na protestu u Nišu
Danas pre 5 sati
Na studentskom i građanskim skupu „Država, to smo mi!“, u organizaciji niških studenata u blokadi, sinoć je bilo 8.200 ljudi, saopštio je Arhiv javnih skupova. „Na protestu „Država, to smo mi“ u 17.25 č na Trgu kralja Milana okupilo se oko 8.200 ljudi… »
Arhiv javnih skupova: Na protestu u Nišu okupilo se oko 8.200 ljudi
Naissus info pre 5 sati
Na protestu “Država, to smo mi” u 17.25 časova na Trgu kralja Milana okupilo se oko 8.200 ljudi, navode iz Arhiva javnih skupova. “Srazmerno broju stanovnika, to je kao da je u Beogradu na ulici 62.000 ljudi“, navode. Prema proceni izveštača na protestu… »
Objavljeno koliko je ljudi bilo na protestu u Nišu
Nova pre 5 sati
Godinu dana je prošlo od najmasovnijeg studentskog skupa u Nišu, a juče je održan novi protest u ovom gradu i to pod nazivom "Država, to smo mi". Studenti u blokadi i građani želeli su da pokažu i podsete vlast da njihovo nezadovoljstvo nije nestalo… »
Radulović: Poruke sa skupa „Država, to smo mi“ su poruke nasilja i destabilizacije Srbije
Glas juga pre 6 sati
Radulović je rekao da je skup održan na Nedelju pravoslavlja, prvu nedelju Vaskršnjeg posta, i ocenio da je posebno uznemirujuća bila scena makete krsta sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Za pravoslavne hrišćane krst je simbol dobrovoljne… »
Niš je ustao: „Država to smo mi!“
Pravo u centar pre 5 sati
Na godišnjicu protesta Studentski edikt, u Nišu je 1. marta održan protest „Država, to smo mi“. Okupljanje studenata/kinja i građana/ki je u 16 časova počelo na dve lokacije: na raskrsnici kod Tržnog centra Delta Planet i u parku ispred Apelacionog suda… »
Veliki protest u Nišu: Država, to smo mi
Bujanovačke pre 7 sati
Bujanovac, Niš, 2. mart 2026. (foto Južne vesti) – Godinu dana od najmasovnijeg studentskog skupa u Nišu, u nedelju je održan novi protest pod nazivom “Država, to smo mi” na kojem se okupilo hiljade građana. Dve kolone koje su krenule od Apelacionog suda… »
Više hiljada ljudi na protestu „Država, to smo mi“ u Nišu: Kome su studenti poručili da moraju da „stanu zajedno“ u borbi…
Danas pre 19 sati
Ovo je naša borba protiv kriminala i korupcije, protiv autoritarnog režima koji rasprodaje deo po deo naše lepe zemlje i za to da institucije budu jače od pojedinca. Kako bi u toj borbi pobedili, moramo da se udružimo, prevaziđemo sve naše razlike i… »
Vesti dana »
Policija ponovo privela Zlatka Kokanovića, određen mu pritvor do 30 dana
Danas pre 1 satjoš 16 povezanih
Cena zlata porasla 14 odsto za mesec dana, više od 46 odsto za šest meseci
Danas pre 16 minutajoš 29 povezanih
Novi iranski napadi širom Bliskog istoka, Kuvajt greškom oborio tri američka aviona
BBC News pre 16 minutajoš 55 povezanih