Povezane vesti
Trener Voše o sinu u startnoj postavi: "Igra jer zaslužuje, a ne zato što mi je sin! Teže je njemu nego meni"
Telegraf 02.03.2026
Fudbaleri Vojvodine nalaze se u turbulentnom periodu. Iako su na startu prolećnog dela šampionata delovali nezaustavljivo, usledio je nagli pad forme koji je kulminirao slabijim izdanjima protiv Novog Pazara i Železničara. Pored timske krize, u fokusu… »
Tanjga: "Posle Čuke smo potonuli, moj sin igra zato što zaslužuje!"
Sportske.net 02.03.2026
Fudbaleri Vojvodine propustili su priliku da učvrste poziciju u vrhu tabele Superlige Srbije, pošto su nakon tri uzastopne pobede na startu prolećnog dela prvenstva vezali dva poraza pred domaćom publikom. Novosađani su najpre izgubili od Novog Pazara… »
STIŽU MILIONI! Kapiten napušta crveno-bele!
Večernje novosti 02.03.2026
Klub dobio ponudu koja se ne odbija. FOTO: Ata images Fudbaleri Vojvodine vezali su dva poraza u Superligi Srbije, pošto su posle Novog Pazara na svom "Karađorđu" (0:3) izgubili i u Pančevu od Železničara (0:2). To ipak, nije skrenulo pažnju sa sjajnih… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 34 povezane
Srbija protiv Poljske igra za bronzu na Evropskom prvenstvu za odbojkašice
RTS pre 47 minutajoš 14 povezanih
Američki izaslanici u Kijevu nakon tročasovnih razgovora sa Putinom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 58 povezanih
Požar se širi Suvom planinom, u gašenje se uključili helikopteri MUP-a
N1 Info pre 57 minutajoš 33 povezane
Mali: "Sve je spremno za početak prijave"; Evo kako možete dobiti 6.000 dinara VIDEO
B92 pre 1 satjoš 22 povezane