Povezane vesti

Pevač i bivši muž Mine Kostić otvoreno o detinjstvu i nemaštini: "Odrastao sam u vešernici"

Pevač i bivši muž Mine Kostić otvoreno o detinjstvu i nemaštini: "Odrastao sam u vešernici"

Mondo pre 4 sati
Igor Kostić, poznatiji kao Igor X govorio je o svom životu, a onda se osvrnuo na period kada je živeo u ne tako dobrim uslovima. Kaže da nije znao da bolje i da je odrastao kao srećno dete. Igor kaže da je njegovo odrastanje bilo skromno i da se seća… »
"Živeli smo u vešernici", naš pevač iskreno o detinjstvu: "Nisam znao za bolje, bio sam srećno dete"

"Živeli smo u vešernici", naš pevač iskreno o detinjstvu: "Nisam znao za bolje, bio sam srećno dete"

Telegraf pre 8 sati
Pevač Igor Kostić, poznatiji kao Igor X, nakon medijske pauze odlučio je da progovori o privatnom životu i otkrije nepoznate detalje iz svog odrastanja. Igor se prisetio svog detinjstva u klasičnoj balkanskoj porodici, opisavši ga kao srećno i skromno. -… »
"Odrastao sam u vešernici" Pevač i bivši muž Mine Kostić otvoreno o detinjstvu i nemaštini: "Nisam znao za bolje"

"Odrastao sam u vešernici" Pevač i bivši muž Mine Kostić otvoreno o detinjstvu i nemaštini: "Nisam znao za bolje"

Blic pre 9 sati
Igor Kostić, poznat kao Igor X, govorio je o svom skromnom detinjstvu i odrastanju u zajedničkim prostorijama zgrade Ističe da je porodica imala sve tipične vrline i mane za jedno balkansko domaćinstvo u tom periodu. Igor Kostić, poznatiji kao Igor X… »
"Odrastao sam u vešernici" Igor X otvorio dušu i progovorio o detinjstvu, razvodu roditelja i majčinim suzama: Ne znam ko je…

"Odrastao sam u vešernici" Igor X otvorio dušu i progovorio o detinjstvu, razvodu roditelja i majčinim suzama: Ne znam ko je…

Kurir pre 10 sati
Igor Kostić, pozantiji kao Igor X nakon medijske pauze govorio je o privatnom životu i otkrio nepoznate detalje. Pevač je u samom početku pričao o svojoj porodici i odrastanju koje je bilo lepo i skromno. - Bili smo klasična balkanska porodica, sa svim… »

Vesti dana »