Povezane vesti

Brinjone: "Moje telo sada plaća cenu"

Brinjone: "Moje telo sada plaća cenu"

B92 pre 18 sati
Italijanska skijašica Federika Brinjone saopštila je da je odlučila da završi sezonu u Svetskom kupu, preneo je "ESPN". Brinjone je ovu odluku donela posle nastupa u Soldeu gde je tokom vikenda zauzela 15. i osmo mesto u dve trke superveleslaloma, koji… »
Federika Brinjone završila sezonu u Svetskom kupu: Dvostruka olimpijska šampionka iscrpljena

Federika Brinjone završila sezonu u Svetskom kupu: Dvostruka olimpijska šampionka iscrpljena

Dnevnik pre 19 sati
Italijanska skijašica Federika Brinjone završila sezonu u Svetskom kupu. Italijanska skijašica Federika Brinjone saopštila je da je odlučila da završi sezonu u Svetskom kupu, preneo je danas I-Es-Pi-En (ESPN). Brinjone je ovu odluku donela posle nastupa… »
​Skijanje: Federika Brinjone završila sezonu u Svetskom kupu

​Skijanje: Federika Brinjone završila sezonu u Svetskom kupu

Politika pre 19 sati
​Brinjone je ovu odluku donela posle nastupa u Soldeu gde je tokom vikenda zauzela 15. i osmo mesto. Italijanska skijašica Federika Brinjone saopštila je da je odlučila da završi sezonu u Svetskom kupu, preneo je danas I-Es-Pi-En (ESPN). Brinjone je ovu… »
Federika objavila kraj sezone

Federika objavila kraj sezone

Sport klub pre 23 sata
Telo Federike Brinjone (35) "plaća cenu" nakon što je požurila da se oporavi od preloma noge i osvoji dve zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Milanu u Kortini. Italijanska skijašica je u ponedeljak objavila da se više neće takmičiti ove sezone. Ovaj… »
"Telo plaća cenu! Odlučila sam..." Slavna skijašica povukla neočekivani potez: Osvojila dva zlata na ZOI, a onda...

"Telo plaća cenu! Odlučila sam..." Slavna skijašica povukla neočekivani potez: Osvojila dva zlata na ZOI, a onda...

Kurir pre 23 sata
Italijanska skijašica Federika Brinjone saopštila je danas da do kraja sezone neće nastupati u Svetskom kupu, navodeći da njen organizam "plaća cenu" zbog ubrzanog povratka posle teške povrede noge. Brinjoneova je odluku donela nakon nastupa u Andori… »

Vesti dana »