Povezane vesti
Rodić: "OFK je bolji od Partizana"
B92 pre 22 dana
Milan Rodić, fudbaler OFK Beograda, smatra da su "romantičari" u ovom trenutku bolji tim od Partizana. Levi bek tima sa Karaburme je proteklog vikenda bio heroj tima Jovana Damjanovića u okršaju protiv crno-belih, donevši im pobedu sa dva gola (2:1)… »
„Bolji smo tim od Partizana, to smo i dokazali“: Nova Rodićeva izjava koja će podeliti javnost!
Hot sport pre 22 dana
Bivši Zvezdin bek presudio Partizanu u nadoknadi! Fudbaleri OFK Beograda priredili su veliko iznenađenje u Humskoj, pošto su savladali Partizan rezultatom 2:1 na njegovom terenu. Iako su se „romantičari“ nedavno vratili u elitni rang, na terenu su… »
Milan Rodić posle dva gola Partizanu: "OFK Beograd je trenutno bolji tim"
Mondo pre 22 dana
Milan Rodić vratio se u srpski fudbal i obukao dres OFK Beograda, kluba u kome je počeo karijeru, a sa dva gola doneo je timu s "Karaburme" veliku pobedu protiv Partizana u Humskoj (2:1). Rodić je pogađao na isteku prvog i drugog poluvremena, pa tako… »
Rodić utišao Humsku ulicu, srušio "Parni valjak", pa dodao crno-belima so na ranu: "Mislim da smo u ovom trenutku mi bolji tim…
Kurir pre 22 dana
Fudbaleri OFK Beograda napravili su senzaciju u Humskoj ulici, savladavši Partizan sa 2:1, a pečat na veliki trijumf udario je iskusni levi bek Milan Rodić. Momak ponikao na Staroj Karaburmi vratio se u svoj klub kako bi pomogao “romantičarima” u elitnom… »
Fudbaler OFK Beograda poručuje: "Pobeda protiv Partizana je najveća u mojoj karijeri"
Telegraf pre 22 dana
OFK Beograd je u subotu veče ispisao istoriju, barem onu noviju! Čekali su navijači plavo-belih pune dve decenije na pobedu u Humskoj, a ona je stigla u najslađem mogućem trenutku – golom Milana Rodića u 95. minutu za konačnih 2:1. Upravo njemu je… »
A nakon šamara usred Humske! Oglasio se Partizanov dželat i još više razbesneo "grobare"
Večernje novosti pre 22 dana
PARTIZAN je promenio trenera i izgubio u Humskoj od OFK Beograda - 1:2. FOTO: FK Partizan Junak ovog meča bio je Milan Rodić koji je postigao oba gola za tim sa Karaburme, od čega drugi u petom minutu nadoknade za trijumf plavo-belih. Najtrofejniji… »
Rodić poručuje: "OFK Beograd je u ovom trenutku bolji tim od Partizana"
Telegraf pre 22 dana
Fudbaleri OFK Beograda priredili su pravi podvig pobedom nad Partizanom (2:1) na njegovom terenu, a najzaslužniji za to je iskusni levi bek Milan Rodić. Popularni "Roda", dete Stare Karaburme, vratio se u svoju drugu kuću da pomogne timu u elitnom rangu… »
Vesti dana »
MOL dobio odobrenje SAD za NIS, produžen rok za pregovore do 22. maja
RTV pre 33 minutajoš 29 povezanih
Da li je moguć sporazum? Hamnei odobrio razgovore sa SAD, nafta opet preko 100 dolara
NIN pre 33 minutajoš 63 povezane
Stanivuković: Priveden sam jer nisam pristao na ponižavanje koje traje mesecima
Euronews pre 3 satajoš 30 povezanih