Povezane vesti

Rodić: "OFK je bolji od Partizana"

Rodić: "OFK je bolji od Partizana"

B92 pre 12 sati
Milan Rodić, fudbaler OFK Beograda, smatra da su "romantičari" u ovom trenutku bolji tim od Partizana. Levi bek tima sa Karaburme je proteklog vikenda bio heroj tima Jovana Damjanovića u okršaju protiv crno-belih, donevši im pobedu sa dva gola (2:1)… »
„Bolji smo tim od Partizana, to smo i dokazali“: Nova Rodićeva izjava koja će podeliti javnost!

„Bolji smo tim od Partizana, to smo i dokazali“: Nova Rodićeva izjava koja će podeliti javnost!

Hot sport pre 12 sati
Bivši Zvezdin bek presudio Partizanu u nadoknadi! Fudbaleri OFK Beograda priredili su veliko iznenađenje u Humskoj, pošto su savladali Partizan rezultatom 2:1 na njegovom terenu. Iako su se „romantičari“ nedavno vratili u elitni rang, na terenu su… »
Milan Rodić posle dva gola Partizanu: "OFK Beograd je trenutno bolji tim"

Milan Rodić posle dva gola Partizanu: "OFK Beograd je trenutno bolji tim"

Mondo pre 14 sati
Milan Rodić vratio se u srpski fudbal i obukao dres OFK Beograda, kluba u kome je počeo karijeru, a sa dva gola doneo je timu s "Karaburme" veliku pobedu protiv Partizana u Humskoj (2:1). Rodić je pogađao na isteku prvog i drugog poluvremena, pa tako… »
Rodić utišao Humsku ulicu, srušio "Parni valjak", pa dodao crno-belima so na ranu: "Mislim da smo u ovom trenutku mi bolji tim…

Rodić utišao Humsku ulicu, srušio "Parni valjak", pa dodao crno-belima so na ranu: "Mislim da smo u ovom trenutku mi bolji tim…

Kurir pre 14 sati
Fudbaleri OFK Beograda napravili su senzaciju u Humskoj ulici, savladavši Partizan sa 2:1, a pečat na veliki trijumf udario je iskusni levi bek Milan Rodić. Momak ponikao na Staroj Karaburmi vratio se u svoj klub kako bi pomogao “romantičarima” u elitnom… »
Fudbaler OFK Beograda poručuje: "Pobeda protiv Partizana je najveća u mojoj karijeri"

Fudbaler OFK Beograda poručuje: "Pobeda protiv Partizana je najveća u mojoj karijeri"

Telegraf pre 16 sati
OFK Beograd je u subotu veče ispisao istoriju, barem onu noviju! Čekali su navijači plavo-belih pune dve decenije na pobedu u Humskoj, a ona je stigla u najslađem mogućem trenutku – golom Milana Rodića u 95. minutu za konačnih 2:1. Upravo njemu je… »
A nakon šamara usred Humske! Oglasio se Partizanov dželat i još više razbesneo "grobare"

A nakon šamara usred Humske! Oglasio se Partizanov dželat i još više razbesneo "grobare"

Večernje novosti pre 15 sati
PARTIZAN je promenio trenera i izgubio u Humskoj od OFK Beograda - 1:2. FOTO: FK Partizan Junak ovog meča bio je Milan Rodić koji je postigao oba gola za tim sa Karaburme, od čega drugi u petom minutu nadoknade za trijumf plavo-belih. Najtrofejniji… »
Rodić poručuje: "OFK Beograd je u ovom trenutku bolji tim od Partizana"

Rodić poručuje: "OFK Beograd je u ovom trenutku bolji tim od Partizana"

Telegraf pre 16 sati
Fudbaleri OFK Beograda priredili su pravi podvig pobedom nad Partizanom (2:1) na njegovom terenu, a najzaslužniji za to je iskusni levi bek Milan Rodić. Popularni "Roda", dete Stare Karaburme, vratio se u svoju drugu kuću da pomogne timu u elitnom rangu… »

Vesti dana »