Povezane vesti

Prvo oglašavanje Teodore Džehverović zbog drame u Dubaiju! Porodica joj zarobljena, ona van sebe: "Bolest..."

Prvo oglašavanje Teodore Džehverović zbog drame u Dubaiju! Porodica joj zarobljena, ona van sebe: "Bolest..."

Telegraf pre 1 dan
Teodora Džehverović je već tri dana vrlo zabrinuta jer je njen rođeni brat Sava sa ženom Adrianom i ćerkicom Doroteom u Dubaiju. Oni su se tamo trajno preselili, a zbog letova koji su otkazani ne mogu da napuste grad koji je pretrpeo određenu štetu usled… »
Arapi u panici jer nisu navikili na ratno stanje, Balkanci opušteno na plaži: Miloš otkriva kakva je trenutna situacija u…

Arapi u panici jer nisu navikili na ratno stanje, Balkanci opušteno na plaži: Miloš otkriva kakva je trenutna situacija u…

RINA pre 18 sati
Arapi u panici jer nisu navikili na ratno stanje, Balkanci opušteno na plaži: Miloš otkriva kakva je trenutna situacija u Dubaiju i kaže - svi smo istog trenutka od vlasti dobili važnu poruku (FOTO) Dubai - Nakon što su eksplozije i detonacije uplašile… »
Srbin o dramatičnim dešavanjima u Dubaiju: Arapi u panici jer nisu navikili, mi Balkanci opušteno: Iznad moje zgrade je…

Srbin o dramatičnim dešavanjima u Dubaiju: Arapi u panici jer nisu navikili, mi Balkanci opušteno: Iznad moje zgrade je…

Dnevnik pre 22 sata
DUBAI: Nakon što su eksplozije i detonacije uplašile stanovnike i turiste u Dubaiju, situacija na ovom luksuznom i popularnom odredištu polako se vraća u normalu. Najveći problem sada predstavlja zatvoren aerodrom, pa na hiljade ljudi koji su završili… »
Miloš o trenutnoj situciji u Dubaiju: Arapi u panici, Balkanci opušteno na plaži

Miloš o trenutnoj situciji u Dubaiju: Arapi u panici, Balkanci opušteno na plaži

B92 pre 21 sat
Nakon što su eksplozije i detonacije uplašile stanovnike i turiste u Dubaiju, situacija na ovom luksuznom i popularnom odredištu polako se vraća u normalu. Najveći problem sada predstavlja zatvoren aerodrom, pa na hiljade ljudi koji su završili svoj… »
„Nije svejedno, ali nema panike“: Kako se živi u Dubaiju dok traju sukobi na Bliskom istoku

„Nije svejedno, ali nema panike“: Kako se živi u Dubaiju dok traju sukobi na Bliskom istoku

Insajder pre 23 sata
Dok sukob Irana sa Izraelom i Sjedinjenim državama ne jenjava, a poruke koje se mogu čuti od zvaničnika ne obećavaju skoriji kraj - svakodnevni život u okolnim zemljama na Bliskom istoku polako se vraća u normalu. Kako za Insajder opisuje Ana S. koja sa… »
Našoj pevačici porodica zarobljena u Dubaiju: "To je nešto mnogo dublje i ozbiljnije" FOTO

Našoj pevačici porodica zarobljena u Dubaiju: "To je nešto mnogo dublje i ozbiljnije" FOTO

B92 pre 24 sata
Porodica Teodore Džehverović je zarobljena u Dubaiju, zbog čega pevačica strepi već danima. Naime, Teodorin rođeni brat, zajedno sa suprugom Adrianom i ćerkicom Doroteom, se pre nešto više od godinu dana preselio za Dubai, gde živi i radi. Međutim, kako… »
"Rokajte, samo tako nastavite": Teodora Džehverović zapenila od besa zbog drame u Emiratima

"Rokajte, samo tako nastavite": Teodora Džehverović zapenila od besa zbog drame u Emiratima

Mondo pre 1 dan
Rođeni brat i snaja Teodora Džehverović sa ćerkom žive u Dubaiju, a panika i neizvesnost, kako tvrde, zavladala je među ljudima, posebno onima koji tamo imaju porodicu. Sada se oglasila i sama Teodora, koja je po prvi put javno prokomentarisala situaciju… »
Porodica Teodore Džehverović živi u Dubaiju: Pevačica se prvi put oglasila nakon drame u Emiratima: "Malo je reći da sam…

Porodica Teodore Džehverović živi u Dubaiju: Pevačica se prvi put oglasila nakon drame u Emiratima: "Malo je reći da sam…

Blic pre 1 dan
Teodorin brat i snaha sa ćerkom žive u Dubaiju i zabrinuti su zbog ratnog stanja na Bliskom Istoku. Pevačica Teodora Džehverović prvi put javno je komentarisala dešavanja i izrazila nezadovoljstvo zbog podrške ratu na društvenim mrežama. Rođeni brat i… »

Vesti dana »