Povezane vesti

Porodica krenula na more, mala Iskra (3) poginula. Majka devojčice i dalje u teškom stanju, a evo kako se vozač koji je…

Porodica krenula na more, mala Iskra (3) poginula. Majka devojčice i dalje u teškom stanju, a evo kako se vozač koji je…

Blic pre 21 dana
Ivan Stefanović iz Zaječara negira krivicu za saobraćajnu nesreću kod sela Malča, u kojoj je poginula trogodišnja devojčica Iskra S. Porodica žrtve je teško pogođena, majka nastradale devojčice još uvek je u teškom zdravstvenom stanju i nije mogla da… »
Devojčica (3) poginula na putu do mora, vozač tvrdi da je doživeo "tunelski vid": Nisam kriv, suzilo mi se vidno polje…

Devojčica (3) poginula na putu do mora, vozač tvrdi da je doživeo "tunelski vid": Nisam kriv, suzilo mi se vidno polje…

Kurir pre 21 dana
Ivan S. (26) iz Zaječara okrivljen da je izazvao saobraćajnu nesreću kod niškog sela Malča, u kojoj je poginula devojčica (3), rekao je danas pred Osnovnim sudom u Nišu "da ne priznaje krivično delo za koje se tereti", a to je teško delo protiv… »
"Pomračio mi se vid": Optuženi za smrti deteta (3) negira krivicu za tešku nesreću kod Niša

"Pomračio mi se vid": Optuženi za smrti deteta (3) negira krivicu za tešku nesreću kod Niša

Nova pre 21 dana
Zaječarac Ivan Stefanović (24) danas je pred Osnovnim sudom u Nišu negirao krivicu za saobraćajnu nesreću koja se dogodila 10. juna prošle godine u blizini niškog sela Malča a u kojoj je poginula njegova trogodišnja sugrađanka. Stefanović se tereti za… »

Vesti dana »

Berze divljaju - vlade širom sveta traže rešenje

Berze divljaju - vlade širom sveta traže rešenje

Insajder pre 18 minutajoš 37 povezanih
"Odustao je": Oglasio se Iran nakon Trampove promene plana

"Odustao je": Oglasio se Iran nakon Trampove promene plana

Večernje novosti pre 34 minutajoš 57 povezanih
Zašto zalivske zemlje ne uzvraćaju Iranu

Zašto zalivske zemlje ne uzvraćaju Iranu

BBC News pre 34 minutajoš 60 povezanih
Izraelski ministar poziva na aneksiju južnog dela Libana

Izraelski ministar poziva na aneksiju južnog dela Libana