Povezane vesti
Srpkinja udata za arapskog milijardera oglasila se iz Dubaiju: Evakuisali se, pa spomenula "obične ljude"
Mondo pre 2 dana
Jedna od najbogatijih srpskih manekenki Anika Božić, koja je udata za arapskog biznismena Jusufa al Saraja, oglasila se na Instagramu, te saopštila da je evakuisana iz Dubaija usled rata između Irana i SAD. "Bezbedna sam i evakuisana sam iz Dubaija… »
Srpkinja udata za arapskog milijardera evakuisana iz Dubaija! "Obični ljudi nose teret ovakvih trenutaka..."
Telegraf pre 2 dana
Ssrpska manekenka Anika Božić, udata za arapskog biznismena Jusufa al Saraja, oglasila se na Instagramu i saopštila da je evakuisana iz Dubaija usled eskalacije sukoba između Irana i SAD. - Bezbedna sam i evakuisana sam iz Dubaija. Hvala svima koji su mi… »
Srpska manekenka hitno evakuisana iz Dubaija: "Doživeti nešto ovako..." FOTO
B92 pre 2 dana
Poznata srpska manekenka Anika Božić, udata za arapskog biznismena Jusufa al Saraja, obavestila je svoje pratioce na Instagramu da je evakuisana iz Dubaija zbog eskalacije sukoba između Irana i SAD. "Bezbedna sam i evakuisana sam iz Dubaija. Hvala svima… »
"Evakuisana sam iz Dubaija", oglasila se Srpkinja Anika koja je udata za arapskog milijardera: "Doživeti ovako nešto..."
Kurir pre 2 dana
Čuvena srpska manekenka Anika Božić, koja je udata za arapskog biznismena Jusufa al Saraja, oglasila se na Instagramu, te saopštila da je evakuisana iz Dubaija usled rata između Irana i SAD. "Bezbedna sam i evakuisana sam iz Dubaija. Hvala svima koji su… »
Oglasila se Srpkinja koja je udata za arapskog milijardera, u jeku bombaških napada u Emiratima otkrila: "Evakuisana sam iz…
Blic pre 2 dana
Anika je zahvalila svima na podršci i istakla koliko je normalan život krhak u ovakvim situacijama. Izrazila je solidarnost sa civilima i porodicama koje žive u strahu zbog napada. Manekenka Anika Božić udata je za arapskog milijardera Jusufa al Saraja… »
Vesti dana »
Bela kuća: U toku potpuno uništenje iranskog režima, Španija se složila da sarađuje s američkom vojskom
Danas pre 2 satajoš 1 povezana