Povezane vesti
"Moj broj telefona je hakovan": Saša Đorđević upozorio sve na prevaru koja kruži Srbijom, evo šta mu se desilo FOTO
Nova pre 10 sati
Aleksandar Đorđević, legendarni košarkaš i bivši selektor Srbije, odlučio da se javno oglasi. Srpski trener je odlučio da se hitno oglasi na engleskom i srpskom zbog prevare koja već neko vreme kruži Srbijom. Kako bi izbegao potencijalne probleme i… »
Hitno obraćanje Saleta Đorđevića: “Hakovan sam, dobijate poruke od prevaranata”
Vesti online pre 13 sati
Nekadašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Saša Đorđević obratio se danas javnosti na društvenoj mreži “X” gde je saopštio da je njegov broj telefona hakovan i da su ga preuzeli prevaranti. Kako je naveo Sale Đorđević, hakeri su… »
Hitno obraćanje Saleta Đorđevića: "Hakovan sam, dobijate poruke od prevaranata"
Telegraf pre 15 sati
Nekadašnji selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Saša Đorđević obratio se danas javnosti na društvenoj mreži "X" gde je saopštio da je njegov broj telefona hakovan i da su ga preuzeli prevaranti. Kako je naveo Sale Đorđević, hakeri su… »
Nevolje za Sašu Đorđevića! Bivšeg selektora "posetili" hakeri! Odmah progovorio o prevari!
Večernje novosti pre 16 sati
Legendarni as doživeo veliku neprijatnost. FOTO: N. Paraušić Bivši selektor Srbije i nekad proslavljeni reprezentativac, Aleksandar Saša Đorđević, našao se na meti "hakera"! Srpski stručnjak je tim povodom rešio da se hitno obrati javnosti na društvenim… »
Vesti dana »
Relerkoster emocija! Građani Srbije iz Dubaija napokon u Beogradu: Suze, poljupci i zagrljaji na aerodromu
Telegraf pre 2 minutajoš 11 povezanih
Strašan dabl-dabl Jokića, a onda i herojski potez za pobedu! Čudesni Somborac sprečio blamažu Denvera, Marej brojao do 45! (video)
Kurir pre 37 minutajoš 7 povezanih