Povezane vesti

Odbornici "Mi snaga naroda" stali uz Vučićeve stranke i nisu podržali smanjenje cene vode u Zrenjaninu

Odbornici "Mi snaga naroda" stali uz Vučićeve stranke i nisu podržali smanjenje cene vode u Zrenjaninu

Nova pre 4 sati
Odbornici i odbornice izabrani sa liste "Mi snaga naroda" nisu potpisali inicijativu za smanjenje cene vode u Zrenjaninu, a zbog njihove odluke, zahtev nije prikupio 23 odbornička potpisa, koliko je potrebno za sazivanje vanredne sednice Skupštine grada… »
LSV: Odbornici "Mi snaga naroda" nisu podržali inicijativu za smanjenje cene vode u Zrenjaninu

LSV: Odbornici "Mi snaga naroda" nisu podržali inicijativu za smanjenje cene vode u Zrenjaninu

N1 Info pre 7 sati
Odbornici i odbornice izabrani sa liste "Mi snaga naroda" nisu potpisali inicijativu za smanjenje cene vode u Zrenjaninu i time su blokirali njeno dalje razmatranje, navodi Liga socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani (LSV). Zbog njihove odluke, kako… »
Odbornici „Mi snaga naroda“ stali uz Vučićeve stranke i nisu podržali smanjenje cene vode u Zrenjaninu Zrenjanin protiv nasilja…

Odbornici „Mi snaga naroda“ stali uz Vučićeve stranke i nisu podržali smanjenje cene vode u Zrenjaninu Zrenjanin protiv nasilja…

Volim Zrenjanin pre 7 sati
Odbornici i odbornice izabrani sa liste „Mi snaga naroda“ nisu potpisali inicijativu za smanjenje cene vode u Zrenjaninu i time su blokirali njeno dalje razmatranje. Zbog njihove odluke, zahtev nije prikupio 23 odbornička potpisa, koliko je potrebno za… »
Pale maske: Ovo troje odbornika nije htelo da potpiše inicijativu za smanjenje cene vode

Pale maske: Ovo troje odbornika nije htelo da potpiše inicijativu za smanjenje cene vode

Zrenjaninski pre 9 sati
Odbornici Pokreta „Mi snaga naroda“ nisu potpisali inicijativu za smanjenje cene vode u Zrenjaninu i time su blokirali njeno dalje razmatranje, saopštila je danas zrenjaninska opozicija. Zbog takve odluke Pokreta „Mi snaga naroda“, nisu prikupljena 23… »

Vesti dana »