Povezane vesti

"Pola onoga što je ispričao je laž": Brutalno oglašavanje Mine Kostić zbog bivšeg, evo u kakvim su sada odnosima

"Pola onoga što je ispričao je laž": Brutalno oglašavanje Mine Kostić zbog bivšeg, evo u kakvim su sada odnosima

Mondo pre 2 sata
Tim povodom oglasila se i Mina Kostić. Njen bivši partner javno je podržao njenu vezu sa Manetom Ćuruvijom Kasperom, što joj je, kako kaže, prijalo, ali tvrdi da je sve ostalo što je izneo - neistina. - Da, pogledala sam intervju i čula sam se sa Igorom… »
Mina Kostić odgovorila bivšem mužu! Optužio je da je pokušala da mu napravi pakao od života, a ona se oglasila i pomenula…

Mina Kostić odgovorila bivšem mužu! Optužio je da je pokušala da mu napravi pakao od života, a ona se oglasila i pomenula…

Kurir pre 4 sati
Igor X, popularni pevač, bio je u vanbračnoj zajednici sa Minom Kostić sa kojom je dobio ćerku Anastasiju. Igor je ispričao nedavno u intervjuu kako je veza sa pevačicom bila turbulentna. Mina se ovim povodom oglasila. Njen bivši podržao je njenu ljubav… »
Mina Kostić javno odgovorila bivšem mužu, otkrila kako se Igor X ophodi prema ćerki: "Sve ostalo je laž!"

Mina Kostić javno odgovorila bivšem mužu, otkrila kako se Igor X ophodi prema ćerki: "Sve ostalo je laž!"

Telegraf pre 4 sati
Pevač Igor X bio je u vanbračnoj zajednici sa koleginicom Minom Kostić, sa kojom je dobio ćerku Anastasiju. Igor je ispričao nedavno u jednom intervjuu kako je veza sa pevačicom bila turbulentna, a Mina se ovim povodom oglasila. Njen bivši podržao je… »
Mina Kostić odgovorila bivšem mužu: Optužio je, pokušala da mu napravi pakao od života, a ona uzvratila udarac, pomenula i…

Mina Kostić odgovorila bivšem mužu: Optužio je, pokušala da mu napravi pakao od života, a ona uzvratila udarac, pomenula i…

Blic pre 4 sati
Igor je istakao da je njihova veza bila turbulentna On je naveo da su imali nesuglasice u vezi starateljstva nad ćerkom, ali su kasnije uspeli da izglade odnose bez uključivanja institucija. Igor X, popularni pevač, bio je u vanbračnoj zajednici sa Minom… »
"Probala je da mi napravi pakao od života i zabrani da viđam dete": Igor X otvoreno o ljubavi sa Minom Kostić

"Probala je da mi napravi pakao od života i zabrani da viđam dete": Igor X otvoreno o ljubavi sa Minom Kostić

Mondo pre 5 sati
Pevač Igor X se podsetio početka i priznao zašto se rastao sa pevačicom Minom Kostić sa kojom ima ćerku. - Mina i ja smo bili u vezi 6 mesewci kada je zatrudnela. Tada smo i živeli zajedno. Kasnije se rodila Anastasija, a rastali smo se kada je imala… »
"Pokušala je da mi napravi pakao od života i zabrani da viđam dete": Igor X otvoreno o ljubavi sa Minom Kostić

"Pokušala je da mi napravi pakao od života i zabrani da viđam dete": Igor X otvoreno o ljubavi sa Minom Kostić

Nova pre 5 sati
Igor X govorio je o odnosu i ljubavi sa bišom partnerkom Minom Kostić. Pevač se podsetio početka i priznao zašto se rastao sa pevačicom. - Mina i ja smo bili u vezi 6 mesewci kada je zatrudnela. Tada smo i živeli zajedno. Kasnije se rodila Anastasija, a… »
"Pokušala je da mi napravi pakao od života", bivši muž Mine Kostić izneo sve u javnost: "Tražio sam da reaguju nadležne…

"Pokušala je da mi napravi pakao od života", bivši muž Mine Kostić izneo sve u javnost: "Tražio sam da reaguju nadležne…

Blic pre 7 sati
Razlog raskida nije bio jedan događaj, već niz okolnosti i turbulentnih situacija. Igor je istakao da je uvek bio prisutan za svoju decu i nije se mešao oko starateljstva, smatrajući da je dete uz majku. Bivši suprug Mine Kostić, Igor X, progovorio je o… »
"Pokušala je da mi napravi pakao od života, ali nije uspela" Igor X o problemima sa Minom: Trudio sam se, nije me čula, a onda…

"Pokušala je da mi napravi pakao od života, ali nije uspela" Igor X o problemima sa Minom: Trudio sam se, nije me čula, a onda…

Kurir pre 7 sati
Igor X govorio je o odnosu i ljubavi sa Minom Kostić. Pevač se podsetio početka i priznao zašto se rastao sa pevačicom. - Mina i ja smo bili u vezi 6 mesewci kada je zatrudnela. Tada smo i živeli zajedno. Kasnije se rodila Anastasija, a rastali smo se… »
"Kiretaža nije dolazila u obzir", Igor Iks konačno sve izneo u javnost: "Nisam hteo da joj uzmem starateljstvo"

"Kiretaža nije dolazila u obzir", Igor Iks konačno sve izneo u javnost: "Nisam hteo da joj uzmem starateljstvo"

Telegraf pre 7 sati
Igor Kostić, poznatiji kao Igor Iks, progovorio je o odnosu sa Minom Kostić sa kojom ima ćerku. On je izneo do sada javnosti nepoznate detalje, rekavši da je svašta prošao sa pevačicom. - Mina i ja smo bili u vezi 6 meseci kada je zatrudnela. Tada smo i… »

Vesti dana »

Odložen prvi let iz Dubaija za Beograd

Odložen prvi let iz Dubaija za Beograd

N1 Info pre 24 minutajoš 24 povezane
Putevi Srbije: „U 16.20 saobraćaj obustavljen na 12 putnih pravaca“

Putevi Srbije: „U 16.20 saobraćaj obustavljen na 12 putnih pravaca“

Serbian News Media pre 3 satajoš 21 povezana
Ponovo uhapšen Zlatko Kokanović

Ponovo uhapšen Zlatko Kokanović

Nedeljnik pre 6 satijoš 16 povezanih