Povezane vesti
"Pre ću izabrati da budem gej!" Čeda Jovanović se oglasio: I Bog i deca će me razumeti!
Kurir 02.03.2026
Političar Čedomir Jovanović posetio je manastir u društvu prijatelja Aleksandra Kosa, sa kojim živi, a fotografija koju je objavio na društvenim mrežama ubrzo je izazvala lavinu komentara. Naime, Jovanović je najpre podelio zajedničku fotografiju na… »
"Čedo, ako si gej, ne idi u crkvu zbog dece": Šok reakcije na sliku s Acom Kosom, političar žestoko odbrusio
Mondo 02.03.2026
Čedomir Jovanović i Aleksandar Kos posetili su manastir, nakon čega su usledili komentari. Čeda je objavio sliku na kojo pozira s prijateljem, dok se iza njih vidi manastir. Usledeli su komentari na ovu objavu, a sam Jovanović je rešio da odgovori na… »
"Ako si gej, ne idi u crkvu zbog dece!" Čeda pozirao s Acom, pa pobesneo zbog poruke: "I Bog će me razumeti"
Telegraf 02.03.2026
Čedomir Jovanović i Aleksandar Kos pozirali su ispred jednog manastira, zagrljeni, što je izazvalo različite reakcije. Jedna poruka izazvala je čak i njegov odgovor, pošto mu ni malo nije prijala. - Čedo, ako si gej ne idi u crkvu zbog dece. Bog kad… »
(Foto) "Čedo, ako si gej, ne idi u crkvu zbog dece": Političaru stigla poruka zbog slike sa Kosom, on odbrusio: "Zorice, vi…
Blic 02.03.2026
Jovanović je odmah javno i ironično odgovorio na taj komentar. Nakon objave fotografije usledili su brojni komentari na društvenim mrežama. Čedomir Jovanović i Aleksandar Kos posetili su manastir, a ubrzo su usledili komentare, na neke od njih je odmah i… »
Vesti dana »
U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo: Kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana
NIN pre 34 minutajoš 23 povezane
Novi Trampov obrt sugeriše da ne zna kako da reši rat sa Iranom
BBC News pre 29 minutajoš 23 povezane
Rivalstvo koje je preraslo fudbal – Engleska i Argentina za finale Mundijala (RTS 1, 21.00)
RTS pre 1 satjoš 13 povezanih
Putnici izlaze za 20 minuta, ali kamioni stoje satima: Šta čeka vozače na granici danas
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih
Odbrana struke o Vučićevoj izjavi o slučaju "nadstrešnica": Po ko zna koji put zalazi u oblast koja nije u njegovoj nadležnosti
N1 Info pre 24 minutajoš 2 povezane