Povezane vesti
"Pre ću izabrati da budem gej!" Čeda Jovanović se oglasio: I Bog i deca će me razumeti!
Kurir pre 1 dan
Političar Čedomir Jovanović posetio je manastir u društvu prijatelja Aleksandra Kosa, sa kojim živi, a fotografija koju je objavio na društvenim mrežama ubrzo je izazvala lavinu komentara. Naime, Jovanović je najpre podelio zajedničku fotografiju na… »
"Čedo, ako si gej, ne idi u crkvu zbog dece": Šok reakcije na sliku s Acom Kosom, političar žestoko odbrusio
Mondo pre 1 dan
Čedomir Jovanović i Aleksandar Kos posetili su manastir, nakon čega su usledili komentari. Čeda je objavio sliku na kojo pozira s prijateljem, dok se iza njih vidi manastir. Usledeli su komentari na ovu objavu, a sam Jovanović je rešio da odgovori na… »
"Ako si gej, ne idi u crkvu zbog dece!" Čeda pozirao s Acom, pa pobesneo zbog poruke: "I Bog će me razumeti"
Telegraf pre 1 dan
Čedomir Jovanović i Aleksandar Kos pozirali su ispred jednog manastira, zagrljeni, što je izazvalo različite reakcije. Jedna poruka izazvala je čak i njegov odgovor, pošto mu ni malo nije prijala. - Čedo, ako si gej ne idi u crkvu zbog dece. Bog kad… »
(Foto) "Čedo, ako si gej, ne idi u crkvu zbog dece": Političaru stigla poruka zbog slike sa Kosom, on odbrusio: "Zorice, vi…
Blic pre 1 dan
Jovanović je odmah javno i ironično odgovorio na taj komentar. Nakon objave fotografije usledili su brojni komentari na društvenim mrežama. Čedomir Jovanović i Aleksandar Kos posetili su manastir, a ubrzo su usledili komentare, na neke od njih je odmah i… »
Vesti dana »
Studenti iz Šapca pozvali sutra na protest podrške pritvorenim poljoprivrednicima
Nova pre 3 satajoš 2 povezane
Građani evakuisani iz Izraela stigli u Beograd: Avion Er Srbije sleteo na Aerodrom "Nikola Tesla"
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Vremenska prognoza za sredu, 4. mart: Danas sunčano prepodne, potom naoblačenje sa kišom
Beta pre 3 satajoš 2 povezane
Manja Grčić o poverenju u medije i izazovima na čelu Javnog servisa: Zapošljavala sam ljude sa RTS-a
Danas pre 3 satajoš 1 povezana