Povezane vesti

Pevač opljačkan pred nastup: Oglasio se i otkrio detalje drame - "Pazite se, šokiran sam" (foto)

Pevač opljačkan pred nastup: Oglasio se i otkrio detalje drame - "Pazite se, šokiran sam" (foto)

Večernje novosti pre 8 sati
MLADI pevač i nekadašnji takmičar "Zvezda Granda", Ivan Simić, opljačkan je pred nastup. Privatna arhiva Pevač je žrtva onlajn prevare, prilikom čega su mu hakeri sa računa skinuli novac. Privatna arhiva Ivan se na svom Instagram profilu požalio na… »
Zvezda Granda opljačkan Upozorio, ovo se svima može desiti: Evo koliko novca mu je uzeto

Zvezda Granda opljačkan Upozorio, ovo se svima može desiti: Evo koliko novca mu je uzeto

Blic pre 10 sati
On je primetio neovlašćene transakcije i obratio se banci, koja je prihvatila njegovu reklamaciju i obećala povrat novca u roku od nekoliko dana. Slučaj naglašava važnost praćenja bankarskih računa i korišćenja sigurnosnih mera Poznati pevač i bivši… »
Naš pevač opljačkan pred nastup: "Pazite se, šokiran sam"

Naš pevač opljačkan pred nastup: "Pazite se, šokiran sam"

Nova pre 10 sati
Pevač Ivan Simić, publici poznatiji kao nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" nedavno je opljačkan pred nastup. Naime, on je žrtva onlajn prevare, prilikom čega su mu hakeri sa računa skinuli novac. Ivan se na svom Instagram profilu… »
(Video) Hakeri „udarili“ i na Zvezde Grande! Poznat srpski pevač žrtva onlajn prevare Opljačkan pevač pred nastup, pa poručio…

(Video) Hakeri „udarili“ i na Zvezde Grande! Poznat srpski pevač žrtva onlajn prevare Opljačkan pevač pred nastup, pa poručio…

Dnevnik pre 10 sati
Mladi pevač i nekadašnji takmičar Zvezda Granda, Ivan Simić, opljačkan je pred nastup. Pevač je žrtva onlajn prevare, prilikom čega su mu hakeri sa računa skinuli novac. Ivan se na svom Instagram profilu požalio na situaciju i upozorio pratioce da obrate… »
Pevač opljačkan pred nastup! Oglasio se i otkrio detalje drame: Pazite se, šokiran sam!

Pevač opljačkan pred nastup! Oglasio se i otkrio detalje drame: Pazite se, šokiran sam!

Kurir pre 10 sati
Mladi pevač i nekadašnji takmičar Zvezda Granda, Ivan Simić, opljačkan je pred nastup. Pevač je žrtva onlajn prevare, prilikom čega su mu hakeri sa računa skinuli novac. Ivan se na svom Instagram profilu požalio na situaciju i upozorio pratioce da obrate… »
Zvezda Granda opljačkan pred nastup: "Pazite se, šokiran sam!"

Zvezda Granda opljačkan pred nastup: "Pazite se, šokiran sam!"

Telegraf pre 11 sati

Vesti dana »