Povezane vesti
Makron: Dozvolićemo razmeštanje naših aviona sa nuklearnim oružjem u evropske savezničke zemlje
Insajder pre 21 dana
Francuski predsednik Emanuel Makron objavio je danas da će Francuska povećati broj nuklearnih bojevih glava, prvi put u više decenija, i da će dozvoliti privremeno razmeštanje njenih aviona sa nuklearnim oružjem u savezničke zemlje, u sklopu nove… »
Francuska povećava broj nuklearnih glava Oštra poruka Makrona: Ko nas napadne, platiće skupu cenu
Večernje novosti pre 21 dana
PREDSEDNIK Francuske Emanuel Makron najavio je ulazak zemlje u novu eru „naprednog odvraćanja“. Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Probst Makron je najavio povećanje broja nuklearnih bojevih glava i jačanje nuklearnog arsenala zbog rastućih globalnih pretnji… »
Makron najavio jačanje kapaciteta nuklearnog obuzdavanja Francuske
Sputnik pre 21 dana
Francuski predsednik Emanuel Makron naredio je da se poveća broj nuklearnih bojevih glava u vojnom arsenalu zemlje. Govoreći u francuskoj pomorskoj bazi u Il-Longu (Bretanja, departman Finister) gde je podneo izveštaj o novoj doktrini nuklearnog… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 56 minutajoš 2 povezane
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Hakovan Instagram profil Slađe Poršeline: Bivša rijaliti učesnica u šoku, hitno se oglasila
Blic pre 25 minutajoš 1 povezana