Povezane vesti
"Deca ne pamte kad sam bio zdrav": Junak iz "Povratka u budućnost" dobio ovacije, a njegova potresna ispovest slama srca
Mondo pre 1 dan
Majkl Džej Foks pojavio se na malim ekranima tokom segmenta "Ja sam glumac" na dodeli SAG nagrada. U tom delu glumci ukratko podele svoje životne priče. Dobio je stajaće ovacije pre nego što se obratio. Majkl Džej Foks prisetio se svojih početaka u Los… »
"Neću dočekati 80. godinu, smrt mi kuca na vrata": Slavni glumac se 35 godina bori sa Parkinsonom i ne odustaje
Kurir pre 1 dan
Majkl Džej Fokspojavio se na malim ekranima tokom segmenta "Ja sam glumac" na dodeli SAG nagrada (Actor Awards). U tom delu glumci ukratko podele svoje životne priče. Dobio je stajaće ovacije pre nego što se obratio. Ovacijama je ispraćen i Harison Ford… »
Vesti dana »
Dve osobe poginule, jedna teško povređena u saobraćajnoj nesreći u Sjenici
RTV pre 9 minutajoš 13 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 4. mart: Danas sunčano prepodne, potom naoblačenje sa kišom
Beta pre 5 satijoš 4 povezane
Hoće li nafta probiti cenu od 100 dolara? Kriza na Bliskom istoku preti i cenama u Srbiji, Pavlović: "Kod nas očekujemo još veću inflaciju"
Blic pre 14 minutajoš 1 povezana
Narodna banka Srbije objavila kurs evra za 4. mart: Menjačnice po ovim vrednostima prodaju valute
Mondo pre 13 minutajoš 1 povezana