Povezane vesti

"Pristao sam na to": Bivši muž Mine Kostić o naplaćivanju intimnih usluga, šokantna ispovest pevača

"Pristao sam na to": Bivši muž Mine Kostić o naplaćivanju intimnih usluga, šokantna ispovest pevača

Mondo pre 20 sati
Igor X, pravim imenom Igor Kostić, nekada je bio jedno od najzvučnijih imena na estradi. U jeku popularnosti povukao se iz javnosti i nestao sa naslovnih strana, a danas se muzikom bavi daleko od reflektora. Sada je, međutim, odlučio da progovori o… »
Igor Iks konačno priznao da li je naplaćivao intimne usluge: "Pristao sam i mislio da niko neće verovati u to"

Igor Iks konačno priznao da li je naplaćivao intimne usluge: "Pristao sam i mislio da niko neće verovati u to"

Telegraf pre 20 sati
Igor Kostić, poznatiji kao Igor X, pre nekoliko godina je naprasno nestao i povukao se iz javnog života. Danas se bavi muzikom van kamera, ali je sada odlučio da progovori o početku svoje karijere i detaljima iz privatnog života, uključujući vezu sa… »
Bivši muž Mine Kostić otkrio da li je naplaćivao intimne usluge: "Ja sam na to pristao, kasnije sam shvatio da sam pogrešio"…

Bivši muž Mine Kostić otkrio da li je naplaćivao intimne usluge: "Ja sam na to pristao, kasnije sam shvatio da sam pogrešio"…

Blic pre 22 sata
Njegova veza sa Minom Kostić počela je slučajnim susretom, a zajednički spot izazvao je veliku pažnju. Danas smatra da po svaku cenu ne treba juriti za slavom i priznaje greške iz prošlosti. Igor Kostić, poznatiji kao Igor X, nekada je harao estradom, a… »
"Rekao sam da sam žigolo da bih dobio naslovnu stranu" Igor X o greškama na početku karijere, a evo kako je upoznao Minu Kostić…

"Rekao sam da sam žigolo da bih dobio naslovnu stranu" Igor X o greškama na početku karijere, a evo kako je upoznao Minu Kostić…

Kurir pre 1 dan
Igor X svojevremeno je harao estradnom scenom, a onda se naglo povukao iz medija i nestao. Nastavio je da se bavi muzikom, ali van kamera. Pevač je govorio o muzičkim počecima, otkrio kako je došlo do spota sa bivšom partnerkom Minom Kostić i ispričao… »

Vesti dana »