Povezane vesti
Jovanov (SNS): Da Vučić nije bio na čelu države došlo bi do građanskog rata u Srbiji
Beta pre 13 sati
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov izjavio je danas da je siguran da bi došlo do građanskog rata da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije bio na čelu države tokom protesta i blokada. "Siguran sam da nije bio predsednik… »
Jovanov (SNS): Da Vučić nije bio na čelu države došlo bi do građanskog rata u Srbiji
Serbian News Media pre 13 sati
„Siguran sam da nije bio predsednik Vučić na čelu države da bi došlo do građanskog rata u Srbiji. Sigurno, jer im je to bio zadatak koji su dobili od svojih mentora, pre svega, iz Zagreba. A siguran sam da niko ne bi pročitao tu igru onako kako ju je… »
Glas Zaječara pre 12 sati
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov izjavio je danas da je siguran da bi došlo do građanskog rata da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije bio na čelu države tokom protesta i blokada. "Siguran sam da nije bio predsednik… »
Jovanov: Da na čelu države nije Vučić, došlo bi do građanskog rata
Radio 021 pre 13 sati
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je da je siguran da bi došlo do građanskog rata da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije bio na čelu države tokom protesta i blokada. "Siguran sam da nije bio predsednik Vučić na čelu… »
Vesti dana »
Avion Er Srbije stigao u Šarm el Šeik, srpske državljane iz Izraela odmah vraća za Beograd
Insajder pre 1 satjoš 54 povezane
Izabran novi vrhovni vođa Irana! Evo ko će zameniti Hamneija
Večernje novosti pre 28 minutajoš 26 povezanih
Poljoprivrednici uklonili traktore između Kragujevca i Gornjeg Milanovca: Upozorili da će se blokade nastaviti ako Vlada ne ponudi konkretna rešenja
Nova pre 3 satajoš 35 povezanih
"On nije Čerčil, nisam to očekivao": Tramp besan na Kira Starmera, haos među saveznicima zbog rata sa Iranom
Mondo pre 4 satijoš 32 povezane
Izabran novi vođa Irana! Pogođen američki konzulat u Dubaiju, Francuska šalje nosač aviona u Sredozemlje! (foto/video)
Kurir pre 28 minutajoš 111 povezana