Povezane vesti
Jovanov (SNS): Da Vučić nije bio na čelu države došlo bi do građanskog rata u Srbiji
Beta pre 22 dana
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov izjavio je danas da je siguran da bi došlo do građanskog rata da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije bio na čelu države tokom protesta i blokada. "Siguran sam da nije bio predsednik… »
Jovanov (SNS): Da Vučić nije bio na čelu države došlo bi do građanskog rata u Srbiji
Serbian News Media pre 22 dana
„Siguran sam da nije bio predsednik Vučić na čelu države da bi došlo do građanskog rata u Srbiji. Sigurno, jer im je to bio zadatak koji su dobili od svojih mentora, pre svega, iz Zagreba. A siguran sam da niko ne bi pročitao tu igru onako kako ju je… »
Glas Zaječara pre 22 dana
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov izjavio je danas da je siguran da bi došlo do građanskog rata da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije bio na čelu države tokom protesta i blokada. "Siguran sam da nije bio predsednik… »
Jovanov: Da na čelu države nije Vučić, došlo bi do građanskog rata
Radio 021 pre 22 dana
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je da je siguran da bi došlo do građanskog rata da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije bio na čelu države tokom protesta i blokada. "Siguran sam da nije bio predsednik Vučić na čelu… »
Vesti dana »
Tramp rasporedio 50.000 vojnika na Bliskom istoku; Stižu i dodatne trupe?
B92 pre 3 satajoš 27 povezanih
Iran odbacio američki mirovni plan i izneo svojih pet uslova za okončanje rata
NIN pre 4 satijoš 44 povezane
Velika pobeda Zvezde u Vitoriji, Baskonija pala posle lude drame i produžetka
Nova pre 15 minutajoš 51 povezana
Predstavnici gluvih i nagluvih u petak će izneti svoje zahteve premijeru Macutu
N1 Info pre 10 satijoš 16 povezanih
Aragči: Iran nema nameru da pregovara, to bi značilo da priznaje poraz
Beta pre 1 satjoš 55 povezanih