Povezane vesti
Jovanov (SNS): Da Vučić nije bio na čelu države došlo bi do građanskog rata u Srbiji
Beta 03.03.2026
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov izjavio je danas da je siguran da bi došlo do građanskog rata da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije bio na čelu države tokom protesta i blokada. "Siguran sam da nije bio predsednik… »
Jovanov (SNS): Da Vučić nije bio na čelu države došlo bi do građanskog rata u Srbiji
Serbian News Media 03.03.2026
„Siguran sam da nije bio predsednik Vučić na čelu države da bi došlo do građanskog rata u Srbiji. Sigurno, jer im je to bio zadatak koji su dobili od svojih mentora, pre svega, iz Zagreba. A siguran sam da niko ne bi pročitao tu igru onako kako ju je… »
Glas Zaječara 03.03.2026
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov izjavio je danas da je siguran da bi došlo do građanskog rata da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije bio na čelu države tokom protesta i blokada. "Siguran sam da nije bio predsednik… »
Jovanov: Da na čelu države nije Vučić, došlo bi do građanskog rata
Radio 021 03.03.2026
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je da je siguran da bi došlo do građanskog rata da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije bio na čelu države tokom protesta i blokada. "Siguran sam da nije bio predsednik Vučić na čelu… »
Vesti dana »
Zeleno levi front: Prazna sala Skupštine Srbije je dokaz da vlast beži od izbora
Beta pre 53 minutajoš 82 povezane
Učenik počinio masakr očevim pištoljem: Prvi snimci pucnjave u školi u Turskoj, odjekuju pucnji i krici (video)
Mondo pre 12 minutajoš 25 povezanih
Prognoza za četvrtak, 16. mart: Vreme sutra promenljivo oblačno i toplije
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih