Povezane vesti

Košarkaši evakuisani iz ratne zone, stigli na aerodrom u Beogradu!

Košarkaši evakuisani iz ratne zone, stigli na aerodrom u Beogradu!

Telegraf pre 2 dana
Košarkaši Hapoela iz Jerusalima stigli su u Beograd, gde ih je naša ekipa dočekala na aerodromu Nikola Tesla. Oni su letom iz egipatskog grada Tabe stigli u našu zemlju, a prethodno su evakuisani iz Izraela, pošto je vazdušni prostor u ovoj zemlji… »
Makabi Tel Aviv objavio saopštenje posle haosa zbog Irana i Izraela: "U Beogradu smo..."

Makabi Tel Aviv objavio saopštenje posle haosa zbog Irana i Izraela: "U Beogradu smo..."

Telegraf pre 2 dana
Ratni sukob koji je izbio na Bliskom Istoku, između Izraela i Amerike na jednoj i Irana na drugoj strani, koji je rezultirao kroz brojna raketiranja država u Persijskom zalivu i Izraela, uslovio je odlaganje mečeva Dubaija, Hapoela i Makabija iz Tel… »
Dimitris Itudis o ratu u Izrealu: „Jedna žena je izgubila život na 700 metara od mog stana“

Dimitris Itudis o ratu u Izrealu: „Jedna žena je izgubila život na 700 metara od mog stana“

Danas pre 2 dana
Ponovo je počeo rat na Bliskom istoku, što znači da izraelski timovi ponovo ne mogu da nastupaju u svojoj državi, a Dimitris Itudis je uz čitavu ekipu Hapoela evakuisan u Atinu, odakle će se zaputiti ka Sofiji kako bi sezona u Bugarskoj za njih bila… »
Dimitris Itudis: "Snažna eksplozija je ubila ženu na 700 metara od mog stana"

Dimitris Itudis: "Snažna eksplozija je ubila ženu na 700 metara od mog stana"

Dnevnik pre 2 dana
Trener Hapoel Tel Aviva Dimitris Itudis ispričao je dešavanja iz Izraela po dolasku u Atinu. Košarkaši Hapoela po drugi put ove sezone moraće da svoje utakmice kao domaćini igraju van Tel Aviva. Njihova nova stara destinacija će biti Sofija, a čelnici… »
"Bomba je ubila ženu na 700 metara od mene"

"Bomba je ubila ženu na 700 metara od mene"

B92 pre 2 dana
Trener Hapoel Tel Aviva Dimitris Itudis ispričao je dešavanja iz Izraela po dolasku u Atinu. Košarkaši Hapoela po drugi put ove sezone moraće da svoje utakmice kao domaćini igraju van Tel Aviva. Njihova nova stara destinacija će biti Sofija, a čelnici… »
"Bomba je ubila ženu na 700 metara od moje kuće" Jeziva ispovest Dimitrisa Itudisa: Buka je bila neverovatna - niko to ne…

"Bomba je ubila ženu na 700 metara od moje kuće" Jeziva ispovest Dimitrisa Itudisa: Buka je bila neverovatna - niko to ne…

Kurir pre 2 dana
Trener Hapoela iz Tel Aviva, trofejni košarkaški stručnjak Dimitris Itudis, govorio je za grčke medije o ratnom stanju u Izraelu. Čuveni trener je sa svojim timom uspeo da napusti Izrael. Trenutno se nalaze u Atini, odakle će se uputiti za Sofiju gde će… »
Itudis otkrio dramatične detalje bombardovanja u Izraelu: "Žena poginula 700 metara od mene, morao sam da se preselim u hotel"…

Itudis otkrio dramatične detalje bombardovanja u Izraelu: "Žena poginula 700 metara od mene, morao sam da se preselim u hotel"…

Nova pre 2 dana
Dimitris Itudis, trener Hapoela iz Tel Aviva, otkrio je dramatične detalje iz ovog grada koji se našao na udaru iranskih vojnih snaga. Itudis je otkrio da ne vidi način da košarkaška takmičenja budu nastavljena u ovom gradu: "U ovom trenutku ne vidim… »
"Na 700m od mene pala bomba i ubila ženu": Dimitris Itudis očajan zbog novog rata

"Na 700m od mene pala bomba i ubila ženu": Dimitris Itudis očajan zbog novog rata

Mondo pre 2 dana
Grčki trener Dimitris Itudis, koji trenutno vodi izraelski Hapoel Tel Aviv, požalio se na jezivu situaciju na Bliskom istoku i ističe da situacija nimalo nije naivna usled novih ratnih sukoba na ovom području. Kao što je poznato, Izrael i SAD su gađale… »
Dimitris Itudis u šoku! Bomba je ubila ženu na 700 metara od mene

Dimitris Itudis u šoku! Bomba je ubila ženu na 700 metara od mene

Večernje novosti pre 2 dana
Nije dugo prošlo od povratka Evrolige u Izrael, a već mora nazad – u sigurne luke. Foto: N.Paraušić Nova eskalacija sukoba na prostoru Bliskog istoka je uticala da se sport ponovo seli u druge gradove, pa će tako Hapoel ponovo imati svoju bazu u… »
Potresne reči Dimitrisa Itudisa: "Bomba je ubila ženu na 700 metara od mene"

Potresne reči Dimitrisa Itudisa: "Bomba je ubila ženu na 700 metara od mene"

Telegraf pre 2 dana
Grčki stručnjak i trener Hapoela iz Tel Aviva, Dimitris Itudis, opisao je dramatične trenutke koje je preživeo tokom ratnih dejstava, istakavši da košarka u ovom trenutku ne može da se igra u Izraelu! Ekspedicija kluba iz Tel Aviva stigla je u Atinu… »
Itudis: Bomba je ubila ženu na 700 metara od moje kuće

Itudis: Bomba je ubila ženu na 700 metara od moje kuće

Sport klub pre 2 dana
Dimitris Itudis govorio je za grčke medije o ratnom stanju u Izraelu. Čuveni trener je sa svojom ekipom Hapoel iz Tel Aviva stigao u Atinu, odakle će se uputiti u Sofiju, gde će Hapoel igrati u nastavku sezone. „Ja trenutno ne vidim mogućnost da se… »

Vesti dana »